Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Φεβρουαρίου 2011

Η “μεθυσμένη” δίαιτα της Lady Gaga


Η δημιουργός του hit “Born this way” είναι fan του οινοπνευματώδους ποτού, γιατί όπως πιστεύει βοηθάει τη δημιουργικότητά της, όμως οφείλει την καλοσχηματισμένη της φιγούρα στη γυμναστική, αφού όπως παραδέχεται “χτυπιέται” στο γυμναστήριο ακόμα κι αν τα συμπτώματα από το πολύ αλκοόλ της προηγούμενης μέρας, δεν λένε να υποχωρήσουν.
Μάλιστα δήλωσε πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό Sirious XM “Ακολουθώ την δίαιτα του μέθυσου. Ζω τη ζωή μου όπως ακριβώς θέλω, δημιουργικά. Μου αρέσει να πίνω ουίσκι όταν δουλεύω. Το στοίχημα μου είναι να ασκούμε καθημερινά, ακόμα κι έχω πάθει hung over. Πρέπει να το πω; κάνω τόνους yoga”. Ο μάνατζερ της 24χρονης τραγουδίστριας David Ciemny, παραπονιόταν πέρσι ότι η Lady Gaga είχε πέσει με τα μούτρα στις junk τροφές, με αποτέλεσμα να μην χωράει στα κοστούμια της. Λίγο πριν την περσινή περιοδεία δεν έτρωγε για μερικές βδομάδες προκειμένου να βγει fit στη σκηνή. Περιγράφοντας την κατάστασή της, ο David είχε πει: “Όταν λέω ότι είναι άρρωστη, εννοώ ψυχολογικά και πνευματικά”.

agelioforos.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός