Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Φεβρουαρίου 2011

Ευρυζωνική πρόσβαση 5Mbps σε πτήσεις της LufthansaΞεκίνησε τον Φεβρουάριο η εμπορική διάθεση ευρυζωνικής πρόσβασης σε διηπειρωτικές πτήσεις της Lufthansa.
Η παροχή των υπηρεσιών αυτών με την ονομασία Fly Net είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Panasonic Avionics και της Deutsche Telekom ενώ το ενδιαφέρον των επιβατών, σύμφωνα με την γερμανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία είναι αυξημένο παρότι η πιλοτική περίοδος της δωρεάν υπηρεσίας - που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010- έχει λήξει.

Η σύνδεση γίνεται μέσω ασύρματου δικτύου WiFi επί του αεροσκάφους και το αεροσκάφος συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω δορυφόρου. Οι ταχύτητες που προσφέρονται είναι έως 5mbps. Προς το παρόν η μέση συνολική χρήση ανά πτήση φτάνει τα 2.35GB στο download και 250MB στο upload.

Η χρέωση για τους πελάτες της Deutsche Telekom είναι 1.79€ για 10 λεπτά πρόσβασης. Οι επιβάτες που δεν είναι πελάτες της εταιρείας μπορούν να αγοράζουν χρόνο πρόσβασης μέσω πιστωτικής κάρτας (ή μέσω του λογαριασμού μιλίων στην Lufthansa) έναντι 10.95€ για πρόσβαση μίας ώρας ή 19.95€ για πρόσβαση 24 ωρών.

Η αγορά χρόνου αφορά τόσο την τρέχουσα πτήση, όσο και πρόσβαση στους χώρους αναμονής της Lufthansa ή άλλες πτήσεις στις οποίες υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης.

Προς το παρόν η υπηρεσία Flynet είναι διαθέσιμη μόνο σε πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και Β. Αμερικής ενώ μέχρι το τέλος του 2011 θα έχει επεκταθεί σε και άλλους διηπειρωτικούς προορισμούς.

techit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός