Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Φεβρουαρίου 2011

"Μπήκα στο σπίτι και ποιόν λες να είδα στον καναπέ;"


Εναν κροκόδειλο! Μια γυναίκα στη Βραζιλία με τρόμο διαπίστωσε ότι ένας μεγάλος αλιγάτορας κρυβόταν πίσω από τον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού της.

Ολα αυτά μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες στην πόλη Παραουαπέμπας στην πολιτεία Παρά.

Η γυναίκα μάλιστα αντιλήφθηκε την παρουσία του επικίνδυνου ερπετού από τον μικρό γιο της, ο οποίος το χαϊδευε στο κεφάλι.

Έντρομη άρπαξε το παιδί και κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία παγίδευσε τον αλιγάτορα, μήκους 1.5 μέτρου. Οι πυροσβέστες είπαν ότι η οικογένεια στάθηκε πολύ τυχερή καθώς το ζώο δεν ήταν πεινασμένο.

Ο πυροσβέστης Λουίς Κλαούντιο Φαρίας, επεσήμανε ότι «ο αλιγάτορας θα μπορούσε να είχε τραυματίσει σοβαρά ή ακόμη και να σκοτώσει το παιδί».

Δήλωσε επίσης ότι «δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο, ζώα όπως αλιγάτορες και φίδια, να μπαίνουν σε σπίτια στην Παραουαπέμπας, καθώς η πόλη είναι χτισμένη κοντά σε ποτάμια και στο τροπικό δάσος». Οι Αρχές αργότερα άφησαν τον «παραστρατημένο» αλιγάτορα ελεύθερο στη φύση.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός