Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Φεβρουαρίου 2011

Αναζητούν λύση για το «Αγιάζι του Έρωτα»



Λύση στα αιτήματα δεκάδων φίλων του διαδικτύου προσπαθούν να βρουν οι υπεύθυνοι του ALPHA. Η τουρκική σειρά κόπηκε αιφνιδίως την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός, ότι την Τετάρτη προβλήθηκε κανονικά spot για το επόμενο επεισόδιο.

Οι τηλεθεατές –κυρίως μέσα από το facebook- κάνουν λόγο για έλλειψη σεβασμού, απαράδεκτες πρακτικές και κίνηση που δεν περίμεναν από σοβαρό κανάλι, μερικοί καλούν τους τηλεθεατές ακόμη και σε μποϊκοτάζ του προγράμματος.   Οι φωνές δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά υψηλά υφιστάμενων που προσπαθούν τώρα να βρουν προγραμματιστικό κενό, προκειμένου να εντάξουν το πρόγραμμα και να καλύψουν όσους παρακολούθησαν την αρχή του δράματος ανάμεσα στον Μεχμέτ και την Νέρμιν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea, το υπεύθυνο τμήμα
έχει 
κατά νου την τοποθέτηση της σειράς είτε στην death slot-ζώνη, δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα ή ακόμη και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου πριν την εκπομπή «Μες την καλή χαρά».

Θυμίζουμε πως η σειρά νέμεν κατόρθωνε να συγκεντρώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις στο σύνολο (από ότι λ.χ. το Big Brother σε ορισμένες περιπτώσεις) και να βρίσκεται και στο top 10 ημέρας με τουλάχιστον μισό εκατομμύριο τηλεθεατές, ωστόσο η απήχηση της στο εμπορικό κοινό –σημαντικό για την περίοδο λιτότητας και τους κανόνες της διαφημιστικής αγοράς- ήταν μάλλον απογοητευτική με ποσοστά κάτω του 8% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στην θέση του τουρκικού προβάλλεται ήδη το scripted-reality «Οικογενειακές ιστορίες» το οποίο την Δευτέρα συγκέντρωσε ως μοναδικό πρόγραμμα του ALPHA στην prime-time διψήφιο ποσοστό στο εμπορικό κοινό 15-44, γεγονός που ήδη καταδεικνύει πως οι Γερμανοί θα συνεχίσουν με τον παραπάνω πειραματισμό για τις επόμενες τουλάχιστον εβδομάδες.


 tvnea 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλλειψη σεβασμού!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειστε για τιποτα!alpha tv μας στεναχωρεσατε τοσο πολυ που κοψατε την σειρα!δεν θελω ουτε ζαπινκγκ να κανω μην σας βλεπω ουτε ενα δευτερολεπτο..κριμα!!τοσος κοσμος εβλεπε την σειρα...aci yahat πραγματικα ειστε εσεις!!κ οχι η σειρα!!

Ανώνυμος είπε...

ολος ο κοσμος περιμενει το αγιαζι του ερωτα..μην αργητε!!!!ξαναβαλτετο επιτελους!!ειναι τοσος κοσμος στεναχωρεμενος δεν καταλαβαινετε??σε νορμαλ ωρα..

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ,ΑΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ :ΑΓΙΑΖΙ:.........

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός