Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Φεβρουαρίου 2011

Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook ξεκίνησε να διατίθεται σε όλους!

Αφού πέρασε πρώτα μια περίοδος όπου η πρόσβαση στο νέο Facebook  μπορούσε να γίνει μόνο κατόπιν πρόσκλησης, η υπηρεσία ξεκίνησε να διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες - το ίδιο και τα e-mail τύπου Messages@facebook.com. Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συγκεντρώνει μηνύματα από πολλά διαφορετικά μέσα και συσκευές χωρίς να χρειάζεται να ξεχωρίζει το αν πρόκειται για SMS, e-mail, chat ή προσωπικό μήνυμα.

Οι χρήστες στους οποίους έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία θα δουν ένα μήνυμα που τους παραπέμπει να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση.Αφού αυτό γίνει, έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το e-mail τους, το οποίο συμπίπτει με το όνομα που έχουν επιλέξει για τη διεύθυνση URL τους στο Facebook (το λεγόμενο “vanity URL”). Επίσης, μπορούν εάν θέλουν να ενεργοποιήσουν την αποστολή και λήψη SMS, αν και στην - αρκετά μεγάλη - λίστα των διαθέσιμων χωρών, δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμη η Ελλάδα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για να αποφευχθεί το προφανές πρόβλημα της συμφόρησης που μπορεί να προκαλέσουν όλα αυτά τα μηνύματα, όσα προέρχονται από φίλους ή από φίλους φίλων εμφανίζονται στο βασικό inbox και όλα τα υπόλοιπα συγκεντρώνονται σε έναν γενικό φάκελο με την ονομασία “Other”.

Παρόλο που πολλοί το περίμεναν ως τον «φονιά του Gmail», το Facebook είχε ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς ότι το νέο σύστημα μηνυμάτων του δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για e-mail. Δεν υπάρχει περιοχή συμπλήρωσης θέματος, cc ή bcc, ενώ τα μηνύματα στέλνονται απλώς πατώντας το enter. Από την άλλη, βέβαια, το e-mail στο @facebook.com είναι διαθέσιμο για όποιον το επιθυμεί.

Αν και η ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού έχει ξεκινήσει, δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε θα ολοκληρωθεί η διάθεσή του σε όλους τους χρήστες.Πηγή: santosight.blogspot.com


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός