Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Φεβρουαρίου 2011

Toυρκικό ταξί προτιμούν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ως το «ταξί του μέλλοντος»

To ταξί V1 της τουρκικής εταιρείας Karsan επέλεξαν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ως το κορυφαίο σχεδιαστικά ταξί σε πρόσφατη έρευνα για το «Ταξί του Αύριο» της Επιτροπής Ταξί και Λιμουζίνων της Νέας Υόρκης (TLC) που διεξήχθη ανάμεσα σε 22.000 άνδρες και γυναίκες.

Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό μοντέλο της Κarsan προτιμήθηκε από το 65,5 τοις εκατό των ερωτηθέντων ενώ τα άλλα δύο μοντέλα, της Nissan και της Ford έλαβαν το 42,4 τοις εκατό και το 38 τοις εκατό αντίστοιχα.

Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο του επικείμενου διαγωνισμού για την προμήθεια των ταξί στη Νέα Υόρκη. H εταιρεία που θα επιλεγεί θα έχει την αποκλειστική προμήθεια στην Νέα Υόρκη για δέκα χρόνια, (περίπου 2650 οχήματα το χρόνο).

Πρόκειται για ένα όχημα με γυάλινη οροφή και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που φιλοδοξεί να εκτοξεύσει τις μετοχές της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας και όχι μόνο στον εξωτερικό.

Το μοντέλο V1 της Καρσάν θα είναι σχεδιασμένο να δέχεται αναπηρικά καροτσάκια, θα έχει χώρο για πέντε άτομα και από τη γυάλινη οροφή του οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τη θέα των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης.

Θα σχεδιαστεί να δέχεται τρεις διαφορετικούς τύπους μηχανής: βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό μοτέρ, ανάλογα με το πια θα θεωρείται «φιλικότερη προς το περιβάλλον» όταν θα ξεκινήσει η παραγωγή του μοντέλου.0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός