Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Φεβρουαρίου 2011

Αναζήτηση συνταγών φαγητού μέσω της μηχανής αναζήτησης της Google

Η Google ανακοίνωσε ότι προσθέτει μια νέα δυνατότητα στην αναζήτηση αποτελεσμάτων. Ο χρήστης πλέον θα μπορεί να αναζητεί συνταγές φαγητών...

μέσω μιας νέας επιλογής στο μενού της αριστερής στήλης στο οποίο μέχρι πρότινος υπήρχαν μόνο οι επιλογές για εικόνες, βίντεο, shopping κλπ. Η νέα επιλογή "Recipes" (συνταγές) θα φιλτράρει τα αποτελέσματα εμφανίζοντας μόνο σελίδες που περιέχουν οδηγίες προετοιμασίας και παρασκευής φαγητών. Επιπλέον, οι αναζητήσεις θα μπορούν να περιοριστούν βάσει των συστατικών, του χρόνου παρασκευής του φαγητού ή την ποσότητα θερμίδων.

Μπορεί να φαίνεται αρκετά απλό, αλλά η Google το περιγράφει ως ένα «συναρπαστικό τεχνικό ορόσημο», αφού είναι η πρώτη φορά που κάποιο εργαλείο αναζήτησης σχεδιάστηκε βάσει των πλούσιων αποσπασμάτων σήμανσης, τα οποία εισήγαγε η Google για πρώτη φορά το 2009. Με το νέο χαρακτηριστικό, οι εκδότες συνταγών θα μπορούν να προσθέτουν την ειδική σήμανση στις ιστοσελίδες τους, έτσι ώστε να βοηθήσουν την Google να αναγνωρίζει το περιεχόμενο σωστά για να συμπεριληφθούν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η νέα αυτή επιλογή αναζήτησης είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία αλλά στο μέλλον αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός