Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Φεβρουαρίου 2011

Διαδικτυακό φροντιστήριο τώρα και στην Ελλάδα!

Το on line φροντιστήριο εγκαινίασε το Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για μια πρωτοπόρα δράση που βάζει την τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης...Με τον τίτλο «Προετοιμάζομαι για τις πανελλαδικές εξετάσεις», το φιλόδοξο αυτό πλάνο στοχεύει... να βοηθήσει τόσο τους μαθητές, όσο και τις οικογένειες τους, προσφέροντας μια οικονομική «ανάσα» από τα έξοδα των φροντιστηρίων, των ιδιαίτερων και γενικότερα της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Τι εστί on line φροντιστήριο; οι μαθητές με ένα «κλικ» θα μπορούν να βλέπουν τα μαθήματα που θέλουν, να έχουν βοηθητικές υπηρεσίες, ασκήσεις, σημειώσεις του καθηγητή και ο,τι άλλο απαιτείται για να μελετήσουν.


Τα μαθήματα που βρίσκονται ήδη στο διαδίκτυο είναι τα Αρχαία, η Φυσική και τα Μαθηματικά, ενώ από τον επόμενο χρόνο η ύλη αναμένεται να εμπλουτιστεί με τρία ακόμα μαθήματα.


Να σημειώσουμε ότι η δράση αυτή εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, και μέχρι στιγμής έχει μεγάλη απήχηση, αφού μέσα σε τρεις μόλις ημέρες, τα «χτυπήματα» ανέρχονται σε 54.000!


star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός