Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Φεβρουαρίου 2011

H Γκαλένα φεύγει, η Πρεζεράκου έρχεται!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του «Dancing with the stars» και όπως φαίνεται ο Ant1 προκειμένου να διατηρηθούν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης… θέλει τα πάντα στην εντέλεια! Στα πλαίσια λοιπόν της ανανέωσης και των αλλαγών του φιλανθρωπικού show, η κριτική επιτροπή δεν θα είναι όπως την ξέραμε. Παραμένει τετραμελής, όμως!  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τόσο με δημοσιεύματα όσο και την «Πρωινή Μελέτη», τη θέση της Γκαλτένα Βελίκοβα παίρνει η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Dancing», Έρρικα Πρεζεράκου. Άλλωστε, όπως συνηθίζεται στο αντίστοιχο show του εξωτερικού, ο νικητής του προηγούμενου κύκλου κάθεται στην καρέκλα του κριτή, μιας και μπορεί να κρίνει καλύτερα τους διαγωνιζόμενους έχοντας βρεθεί κι εκείνος στην ίδια θέση.

Όσο για την Γκαλένα, δε μένει έτσι! Οι ιθύνοντες του σταθμού θεώρησαν σημαντική την παρουσία της χορογράφου στην καθημερινή εκπομπή «Dancing with the stars Daily», με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου! Όσο για το ρόλο της; Η Γκαλένα Βελίκοβα θα κρίνει -ως ειδήμων- τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων...

Ετοιμαστείτε  λοιπόν, γιατί στις 13 Μαρτίου όλα  τα παραπάνω δεν θα τα διαβάζετε μόνο, αλλά θα τα δείτε και να συμβαίνουν από τη συχνότητα του Ant1.



protothema

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός