Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Φεβρουαρίου 2011

Google Ventures: επενδύει σε τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειαςΗ Google Ventures, επενδυτικός βραχίονας της Google Inc, ανακοίνωσε την Τετάρτη (23 Φεβρουαρίου) ότι θα επενδύσει σε μιατεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, με εφαρμογή από τις ηλεκτρονικές συσκευές ως τα υβριδικά αυτοκίνητα.
Η Google Ventures, η Kleiner Perkins και άλλα επενδυτικά κεφάλαια πρόκειται να επενδύσουν 20 εκατομμύρια δολάριαστην ανάπτυξη της τεχνολογίαςTransphorm, η οποία περιορίζει τις απώλειες ενέργειας που καταγράφονται κατά τη μετατροπή του εναλλασσόμενου ρεύματος, που παρέχει το δίκτυο ηλεκτροδότησης (πρίζες κλπ) σε συνεχές, που “χρησιμοποιούν” οι συσκευές.

Η τεχνολογία Transphorm “υπόσχεται” περιορισμό των απωλειών μετατροπής κατά 90%, ενέργεια που είναι ικανή να ηλεκτροδοτήσει τη Δυτική Ακτή της χώρας, αν η τεχνολογία εφαρμοζόταν στο σύνολο των ΗΠΑ.

Τα πρώτα προϊόντα της Transphorm θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2011 με κύριο “στόχο” την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών.


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός