Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

2 Δεκεμβρίου 2010

Το Youtube “συμφωνεί” αλά Γαλλικά!






Σε συμφωνία κατέληξαν το Youtube και οι οι μεγαλύτερες ενώσεις πνευματικών δημιουργών στην Γαλλία.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο Youtube που ανήκει στην Google και οι μεγαλύτερες ενώσεις πνευματικών δημιουργών στη Γαλλία κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την μετάδοση τηλεοπτικών εκπομπών και κινηματογραφικών ταινιών online.
Οι ενώσεις λογοτεχνών, σκηνοθετών και άλλων δημιουργών θα μπορούν με βάση τη συμφωνία να πληρώνονται τα ποσοστά που τους αναλογούν όταν τα έργα στη δημιουργία των οποίων συμμετείχαν «ανεβαίνουν» στο Youtube ή στο Google TV.
Η συμφωνία προβλέπει επίσης ότι το Youtube θα έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στα έργα των γάλλων δημιουργών, ενώ οι τελευταίοι θα μπορούν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη από την online μετάδοση των έργων τους. Ανάλογη συμφωνία είχε συνάψει το Youtube με τους γάλλους παραγωγούς μουσικών βίντεο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Youtube στη χώρα, η γαλλική ιστοσελίδα Daily Motion ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα ανάλογης συμφωνίας με τις ενώσεις των γάλλων δημιουργών.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός