Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Δεκεμβρίου 2010

Ο Στιβ Τζομπς «Πρόσωπο της χρονιάς»




«Πρόσωπο της χρονιάς» ανακήρυξε τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλός της Apple, Στιβ Τζομπς, η βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times.

Ο λόγος αυτής της μεγάλης τιμής, είναι φυσικά η ταμπλέτα iPad την οποία ο Τζομπς παρουσίασε τον Ιανουάριο στο Σαν Φρανσίσκο.
«Είναι το αποκορύφωμα μιας δουλειάς την οποία προσπαθούσε να τελειοποιήσει όλη του τη ζωή», γράφουν, αναφερόμενοι στο iPad, οι δύο συντάκτες του άρθρου, Ρίτσαρντ Ουότερς και ο Τζόζεφ Μεν.
«Ένας υπολογιστής αφής χωρίς πληκτρολόγιο, θα μπορούσε να επισκιάσει ακόμα και την απήχηση του iPod, που παρουσιάστηκε το 2001, και του iPhone, το  2007», προσθέτουν.
Οι Financial Times αναφέρονται μάλιστα και στο χάρισμα του Τζομπς να συνεπαίρνει το κοινό στις παρουσιάσεις του, μια ικανότητα που έχει μείνει πλέον γνωστή ως το «πεδίο παραμόρφωσης της πραγματικότητας» που δημιουργεί γύρω του.

Πάντως, η επιλογή του Στιβ Τζομπς ως «Πρόσωπο της χρονιάς» από τους Financial Times, δεν αποτελεί έκπληξη αφού η επιτυχία του  iPad τη φετινή χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οδήγησε στην απογείωση της Apple.

Χάρη στη επιτυχία του iPad, η Apple ξεπέρασε τη Microsoft σε οικονομικά μεγέθη και έγινε το Μάιο του 2010 η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία.

proto thema

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός