Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Δεκεμβρίου 2010

Εμφύτευση chip στο μυαλό θέλει η Intel!

 Ρομποτάκια θα καταλήξουμε !!!!

Γη 2020!Ο κόσμος άλλαξε..έγινε ηλεκτρονικός..και στο μυαλό μας είναι εμφυτευμένο ένα chip απο το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε όλα τα gadgets μέσω των εγκεφαλικών μας κυμάτων. Τρομάξατε?
Λογικό..αλλά μην το πείτε στους ερευνητές της Intel που το σχεδιάζουν για 10 χρόνια μετά.!




Η Intel μέσω των επιστημόνων της προβλέπει ότι οι άνθρπωποι θα προσαρμοστούν πλήρως στην ιδέα τους αφού θα νιώθουν ελεύθεροι με το chip και δεν θα χρειάζονται πληκτρολόγια ποντίκια τηλεχειριστήρια και όλα τα συναφή ηλεκτρονικά για να κάνουμε την δουλειά μας.Η πρόβλεψη συνεχίζεται αφού πιστεύουν ότι οι άνθρωποι θα απαξιώσουν τα iphone και τα Αndroid phones γιατί θα κουραστούν να τα πατάνε.Βέβαια πόσο εύκολο είναι να συγχρονίσουν τις εκατομμύρια σκέψεις που γίνονται σε έναν εγκέφαλο με το τσιπάκι δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε.Άλλωστε αν μπορούσαμε θα το πραγματοποιούσαμε εμείς.

Η Toyota πρόσφατα είχε δοκιμάσει κάτι ανάλογο με την αναπηρική καρέκλα που ελέγχεται από τα εγκεφαλικά κύματα, ενώ ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα κατασκεύασαν έναν ασύρματο εγκεφαλικό μεταδότη, που επιτρέπει στους πιθήκους να ελέγχουν ρομποτικά χέρια.

Αν με ρωτούσατε πραγματικά θα έλεγα ότι με φοβίζει η ιδέα της απλότητας των πραγμάτων και της μη προσπάθειας για να μάθουμε κάτι πως γίνεται. Αν πετύχει το πείραμα της Intel πάντως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε έναν εικονικό κόσμο που θα ελέγχεται αποκλειστικά απο τα εγκεφαλικά μας κύματα..Αν μή τι άλλο λίγο τρομακτικό..

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός