Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Δεκεμβρίου 2010

Πώς θα πετύχετε το ιδανικό μακιγιάζ του ρεβεγιόν!!







Το ιδανικό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επιτάσσει γκλίτερ...
Όμως, μην το παρακάνετε και από κούκλα μεταμορφωθείτε σε χριστουγεννιάτικο δέντρο, χρησιμοποιήστε το με μέτρο. Είτε στα μάτια, είτε στα μάγουλα, είτε στα χείλη, είτε ακόμη και στο λαιμό. Αλλά πάντοτε σε ένα σημείο.

Κατ’ αρχήν, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη για την επιδερμίδα σας πούδρα, που θα είναι ακριβώς στην απόχρωση που σας ταιριάζει. Εάν είναι λίγο πιο σκούρα, ή έστω λίγο πιο ανοικτή, το μακιγιάζ στο σύνολό του θα αποτύχει. Εάν η βάση είναι όμως σωστή, τυχόν λάθη δεν θα φανούν και τόσο. Στην συνέχεια απλώστε με προσεκτικές κινήσεις το συνηθισμένο σας make up.

Tα μάτια είναι το άλφα και το ωμέγα του σωστού μακιγιάζ. Το ασημένιο και το χρυσό, γνωστά και ως μεταλλικά χρώματα, είναι η τέλεια λύση για τις γιορτινές βραδιές. Το πρώτο βοηθά στο smoky eye μακιγιάζ, το οποίο τονίζει πολύ τα μάτια και τους προσδίδει έντονα προκλητικό χαρακτήρα. Σκούρο μεν, πολύ σέξι δε. Ιδανικό για ανοικτόχρωμες επιδερμίδες.  

Όσο για το λαμπερό χρυσό; Ταιριάζει ιδανικά σε πιο σκούρα δέρματα και γυναίκες ξανθιές ή αποχρώσεις του ξανθού, ακόμη και κοκκινομάλλες.

Κι επειδή οι λαμπερές σκιές θέλουν πιο «ήπιο» eyeliner μην περάσετε δύο ώρες για να βάλετε μολύβι στα μάτια. Λίγο, ίσα ίσα για να τονιστούν. Η σκιά είναι υπέρ αρκετή ιδίως εάν επιλέξετε να βάλετε δύο χρώματα, σκούρο μέσα και ανοικτό έξω. Μην ξεχάσετε να «σβήσετε» την έξω σκιά με μπατονέτα για να μην φαίνεται πολύ άσχημη. Επίσης έχετε το περιθώριο να ξεφύγετε εάν βεβαίως το θέλετε από την κλασική μαύρη μάσκαρα και να βάλετε άλλο χρώμα, με πιο ασφαλή λύση το σκούρο μπλε, που μακραίνει άψογα τις βλεφαρίδες.       

Εάν επιλέξετε να τονίσετε τα μάτια, «λειάνετε» το υπόλοιπο πρόσωπο με πιο ματ συστατικά, τα οποία θα αναδειχθούν όσο το δυνατόν πιο σωστά. Πχ., ρουζ και κραγιόν, βάλετε λιγότερο εάν βάψετε πολύ τα μάτια και περισσότερο εάν τα μάτια είναι λιγότερο βαμμένα.

Must βέβαια αποτελεί και πρέπει να αποτελεί το κόκκινο χρώμα στα χείλη. Να θυμάστε ότι το κλασικό κραγιόν, κρατάει πάντοτε περισσότερο από το απλό lip gloss.   

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός