Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Δεκεμβρίου 2010

Έπεσε στη λίμνη για τον σκύλο της και πάγωσε!








Η 74χρονη Ann Powles θυσίασε την ίδια της τη ζωή προκειμένου να βοηθήσει το αγαπημένο της σκυλάκι που έπεσε στο παγωμένο ποτάμι River Cherwell στην Αγγλία.

Η Ann Powels είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, ράτσας τεριέ, κατά μήκος τους ποταμού που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της. Ξαφνικά ο σκύλος γλίστρησε και έπεσε μέσα στο παγωμένο ποτάμι.

Η 74χρονη χήρα προσπάθησε να βοηθήσει το σκυλάκι της και πλησίασε στην άκρη του ποταμού για να επιχειρήσει να το βγάλει έξω. Έχασε όμως την ισορροπία της και έπεσε και εκείνη μέσα στο ποτάμι, όπου λίγο αργότερα πνίγηκε.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κάτω από παχύ στρώμα πάγου στο κέντρο της λίμνης, ύστερα από τηλεφώνημα του γιού της  Christopher και της κόρης της Julia προς την αστυνομία, που τους ενημέρωνε πως η μητέρα τους αγνοείται.

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της 74χρονης, η οποία ήταν πολύ αγαπητή στον περίγυρό της. «Ήταν πολύ καλή και φιλική γυναίκα. Ήταν συνήθως πολυάσχολη, καλοπροαίρετη και γεμάτη ζωντάνια» είπε ένας από τους γείτονες.

Η Ann Powels ήταν μια ευτυχισμένη γιαγιά 4 εγγονιών, τα οποία υπεραγαπούσε, σύμφωνα με δηλώσεις των γειτόνων. Ήταν επίσης πάντα κοντά στον συνάνθρωπο, και αφιέρωνε αρκετές ώρες για να ετοιμάζει γεύματα για τους άπορους στην τοπική εκκλησία.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός