Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Δεκεμβρίου 2010

Η Sony «απαντά» με το Playstation Portable



Την άνοιξη του 2011 πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Sony στις αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής το νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνό της Playstation Portable, το οποίο θα βασίζεται στην φορητή κονσόλα παιχνιδιών της PSP Go. 

Η ιαπωνική εταιρία θέλει να «ρίξει το γάντι» στο iPhone της Apple, στο Blackberry της RIM και στα νέα smartphones της Nokia. Για αυτό το λόγο, θα προσφέρει το πρώτο «έξυπνο» κινητό που θα βασίζεται σε φορητή παιγνιδο-μηχανή, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να παίξει προχωρημένα παιγνίδια και όχι τα απλά που προσφέρουν άλλα κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιαπωνικής εφημερίδας «Ασάχι Σιμπούν», τις οποίες αρνήθηκε να σχολιάσει η Sony, η συσκευή θα «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Το PSP Go κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2009 και, μεταξύ άλλων, επιτρέπει «κατέβασμα» λογισμικού μέσω ασύρματου Ίντερνετ, πλοήγηση στο διαδίκτυο, παρακολούθηση ταινιών, ακρόαση μουσικής και ανάγνωση βιβλίων και κόμικς. Φαίνεται πώς ήρθε πλέον η ώρα να γίνει και τηλέφωνο.


skai.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός