Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Δεκεμβρίου 2010

Μαρία Μενούνος: «για να ζήσω το όνειρο στα 21, δούλευα από τα 13»









«Είμαι από χωριό, κανονικά», λέει η Μαρία Μενούνος, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που κάνει θραύση στις ΗΠΑ. Παράλληλα, προσθέτει ότι για να ζήσει το όνειρό της στα 21 δούλεψε σκληρά από τα 13, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί Έλληνα αν και την ενοχλεί το ότι στην Ελλάδα καπνίζουμε σχεδόν παντού!


Μιλώντας στο περιοδικό «Glamour», η Μαρία αποκάλυψε ότι το μυστικό για την επιτυχημένη καριέρα της είναι η σκληρή δουλειά: «μπορεί στα 21 να ζούσα ήδη το όνειρό μου στο Λος Άντζελες, αλλά έφτασα εκεί επειδή δούλευα σκληρά από τα 13. Ξεκινάς με πάθος, κάνεις δουλειές που οι άλλοι δεν θέλουν, δουλεύεις δοκιμαστικά. Μικρά βήματα, που θα σε οδηγήσουν μια μέρα στο άλμα», λέει χαρακτηριστικά.

Περήφανη για την καταγωγή της, η σέξι 32χρονη δεν διστάζει να δηλώσει πως κατάγεται από ορεινό χωριό της Πελοποννήσου και προσθέτει πως οι γονείς της κόπιασαν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια χώρα όπου δεν γνώριζαν ούτε την γλώσσα, ούτε την κουλτούρα.

Από το Λος Άντζελες η Μαρία ομολογεί πως λατρεύει τις καιρικές συνθήκες, ενώ εξομολογείται πωςδύσκολα βγαίνει ραντεβού στο Hollywood. «Οι άντρες εκεί πιστεύουν ότι υπάρχει πάντα μία καλύτερη. Κι έχουν δίκιο. Υπάρχει πάντα μία καλύτερη. Και οι γυναίκες ψάχνουν το σωστό αυτοκίνητο και το σωστό πορτοφόλι, όχι τον σωστό άνθρωπο. Έτσι στο τέλος είναι όλοι απογοητευμένοι», επισημαίνει.

Πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί Έλληνα, αν και ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. «Πάντα λέω ότι κανείς δεν ξέρει να διασκεδάζει όπως οι Έλληνες. Λατρεύω τα πάντα στην Ελλάδα, εκτός από το γεγονός ότι καπνίζετε σχεδόν παντού», λέει για την χώρα μας και δηλώνει ενθουσιασμένη για τα τοπία και την ιστορία της.

Όσο για τις εντυπώσεις της από την οικογένεια Ομπάμα που την γνώρισε από κοντά; «Οι κόρες του ήταν στην αρχή μάλλον ντροπαλές, αλλά η συνάντηση είχε γίνει κοντά σε ένα μουσείο και τα κορίτσια αγαπούν πολύ την Ιστορία. Έπειτα από μια βόλτα στο μουσείο, επέστεψαν χαρούμενα και έτοιμα να μου μιλήσουν», απαντά.

star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός