Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Σεπτεμβρίου 2013

Αντικαρκινικές τροφές και όμως μπορούμε να ελπίζουμε...

 
Το παραμύθι που σήμερα θα σας πώ , είναι πολύ παλιό..το εζησα γύρω στο 2000,την εποχή που όλος ο κόσμος ζούσε τηνεικονική πραγματικότητα του...milleniun...Ηταν μια νέα, όμορφη γυναίκα. Σπουδαζε ιατρική στο παν/μιο της Θεσσαλονίκης, κι όλος ο κόσμος ήταν στα πόδια της..Την συνάντησα σε μια σύναξη για την παρουσίαση ενός πολύ καλού βιβλίου.

Μας σύστησαν, και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, μου είπε το πρόβλημα της :Καρκίνος στις ωοθήκες..Το είπε σοβαρά, χωρίς πάθος, αλλά με μια περίεργη αξιοπρέπεια στον χρωματισμό της φωνής της..Ηταν μόλις 23 ετών, και μιαν ανάσα από το πτυχίο της.. Στην αρχή δεν κατάλαβα το λόγο αυτής της εξομολόγησής της..Λίγο αργότερα μου είπε οτι ακολουθούσε μια ..εξωφρενική δίαιτα..με ψάρι, λαχανικά, ελαιόλαδο..ιχθυέλαιο..και κουκούτσια απο βερύκοκα..

Στη λέξη βερύκοκα..άστραψε στο μυαλό μου, ο λόγος, η αιτία της κουβέντας της. Το 2000, είχα ασχοληθεί με μιαν εταιρεία, που προωθούσε καλλυντικά που βασίζονταν στο λάδι απ το κουκούτσι του βερύκοκου..Είναι γεγονός οτι ηταν πολύ καλά καλλυντικά, αλλά εξόφθαλμα ακριβά και με όχι καλό τρόπο προώθησης..Το ¨Μότο¨της εταιρείας, ήταν οτι : μπορείς να..τα φάς χωρίς πρόβλημα...Η κοπέλα με είχε ακούσει να επαινώ τα σχετικά καλλυντικά, κι έτσι μου μίλησε..Θυμάμαι οτι είπαμε αρκετά πράγματα, αλλά η προσοχή μου επικεντρώθηκε στο βιβλίο, και την έχασα.. Συναντηθήκαμε σε μιαν ημερίδα για τα αυτοάνοσα, το 2005. Ηταν πλέον γιατρός με ειδίκευση στην ανοσολογία, και μόλις είχε επιστρέψει απ το Μοναχο.Η χαρά απ τη συνάντηση υπήρξε αμοιβαία, και το μεσημέρι αντί για φαγητό, καθίσαμε στο Βυζαντινό, και για 3 ώρες μου διηγήθηκε το δικό της ..παραμύθι..Με βεβαίωσε οτι δεν το έχει πεί σε πολλούς, απλά γιατί δεν την πιστεύουν, αλλά σε μένα θα το..εξομολογηθεί: Α) γιατί ήξερε απο κοινούς φίλους οτι ήμουν..θιασώτης του ιχθυελαίου, και
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ... Β) γιατί έπρεπε να μιλήσει για τα ταπεινά κουκούτσια του βερύκοκου..Τα παρακάτω, είναι ..απομυθοποιημένα, έχουν γραφεί πάμπολλες φορές στο διαδίκτυο, έχουν γελιοποιηθεί το ίδιο πολλές φορές ως ανόητα μυθεύματα (;), και έχουν περάσει στην αφάνεια, γιατί έτσι το θέλουν οι ισχυροί..Ομως δεν παύουν να φωνάζουν οτι έχουν δυναμική, και το κυριότερο..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, που να πάρει η ευχή! Χαλαρώστε και διαβάστε με προσοχή..Ακόμα κι αν στο τέλος χαμογελάσετε..Δεν θα μπορείτε, κάποια στιγμή στο μέλλον να πείτε, οτι δεν σας είχαν ενημερώσει.. Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος.
Πρόκειται για την φυλή των Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και ισχυρίζεται οτι είναι ...σπορά..των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το φαινόμενο αυτό της μακροβιότητος.. δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες όλου του κόσμου, αλλά κυρίως των αμερικανών.. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη οι ερευνητές, διεπίστωσαν, ότι οι Χούνζα έτρωγαν πολύ απλά φαγητά, αλλά και πολλά βερύκοκα, μαζί με τα κουκούτσια τους .. ( εννοείται την ψίχα απ το κουκούτσι..) Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας, και του είπανε οτι: Πέταγε το καλύτερο. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό. Το πικρό ανοίγει την όρεξη Οι καρκινοπαθείς, γενικά.. δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα). Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.!
ΟΙ φαρμακευτικές εταιρείες.. έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου ..και η ιστορία λησμονήθηκε.. Ο βιοχημικός Ernst Krebs ανεκάλυψε μέσα στα βερίκοκα, μιαν ουσία που ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17.
Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (που είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, πειραματίσθηκε με ποντικούς, χρησιμοποιώντας λεατρίλη.. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε.

Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Απλά τίποτα, ίσως λίγη δόξα... Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι στο..μισθολόγιο ..φαρμακευτικών εταιρειών..
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και.... να αποδείξει πως.. ήταν λάθος. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα .... αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μοςς, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα.
Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου.
Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του.

Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη; (σύμφωνα με τον Μοςς);
Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Κι όμως..Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιάς σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα. Προσοχή : 1-2 πυρήνες από βερύκοκο ,αποτελούν ασφαλή προς κατανάλωση ημερήσια ποσότητα, δεδομένου ότι οι σπόροι αυτοί είναι δυνητικά δηλητηριώδεις και απλά πρέπει να ξέρουμε οτι δενυπερβαίνουμε αυτη τη δόση..

Τί σημαίνει αυτό: " τυχόν ίχνη κυανιούχων ενώσεων μεταβολίζονται " η πρόσληψη κυανίου μέσω τροφής δεν έχει αθροιστικό αποτέλεσμα (δεν είναι το ίδιο σαν να καταναλώνεις λ.χ. βαρέα μέταλλα) - με άλλα λόγια, μπορείς να ξαναφάς κουκούτσια βερύκοκου και αύριο, και ξανά
μεθαύριο, χωρίς βλαβερές συνέπειες
Αν λοιπόν αυτοί οι «κύριοι» έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα... καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με πανάκριβες χημειοθεραπείες. ( θεραπευτικά..πρωτόκολλα τα λένε)

Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλασης: Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, - σωστό θρίλερ.
Τώρα νικήσαμε την..επάρατο νόσο... - δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό - και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο.
Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο.
Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους. Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή.
Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές.
Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή... και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή...

Κανόνας Νο1: · Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.

· Τρώτε ραδίκια αγρια, πικρά.. και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα. ·

Τρώτε αγκινάρες, άγριες.. (πικρές).
· Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό). Τρώτε..Βολβούς (πικρό). · Βρέστε..Γαϊδουράγκαθο, υπάρχει στις εξοχές , σε κάθε βουνό της ευλογημένης μας χώρας.. (silybuns marianum), βράστε το και πιέστε το ζουμί του..αυξάνει
την παραγόμενη: γλουταθειόνη..
·
Είναι ένα.. Εξαιρετικό τονωτικό - αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού. · Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων γερμανών γιατρών,( Κι όμως , ό,τι κι αν λένε για τους γερμανούς, έχουν κορυφαίους..πραγματικούς γιατρούς, κι όχι φερέφωνα των φαρμακευτικών γιγάντων...) της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:

1) κάσσια (quassia amara)
2) γεντιανή
3) άγρια αψιθιά
4) Φλοιός Gonolobus cocdurango

5) Centantium pulchellum
6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (Το..βρίσκετε στα φαρμακεία)

7) ΦΛΟΥΔΑ ΝΕΡΑΤΖΙΟΥ

8) ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ (cnicus benediktus)

9) ΡΑΔΙΚΙ

10) ΚΑΝΕΛΑ

11) κόλιανδρος.
Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη...κι όχι μόνο. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Μια εξαίρεση..τρελλαινεται για γλυκά...τα ζητά το καρκινικό κύτταρο.. Τα πικρά τώρα.. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως.
Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη. Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες, και κάθε είδους γευστικές βδελυγμίες ... που βασανίζουν το συκώτι και τρελαίνουν το πάγκρεας.. Ενώ έχουμε απορρίψει την πικρή και ξυνή.. γεύση..μετά... αναρωτιόμαστε γιατί..έπεσε σε μας ο πρώτος αριθμός του λαχείου.. Το κλειδί είναι η ισορροπία..σε όλα..
(ομοιόσταση, το λένε στην ιατρική γλώσσα). Κάπου εδώ τέλειωσε η κουβέντα με την φίλη απ το παρελθόν.. Ηταν 2005.. Σήμερα είναι μια κορυφαία ανοσολόγος, στη Γερμανία, δυστυχώς.. Εξακολουθεί να τρέφεται λιτά, και μου ζητά, κάθε χρόνο, συνήθως μέσα Μαϊου με μέσα Ιουνίου να της στείλω αρκετά κιλά κουκούτσια απο συγκεκριμμένη ποικιλία βερύκοκων.. Το κάνω με χαρά..άλλωστε τρώω τη σάρκα τους..



Πηγή

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός