Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Δεκεμβρίου 2010

Παράθυρο στην Κίνα ψάχνει το Facebook




Ο δαιμόνιος Mark λέει ότι είναι διακοπές, αλλά…


Ο ιδρυτής του  Facebook, Mark Zuckerberg επισκέφθηκε τα γραφεία της Sina Corp. στο Πεκίνο, συνεχίζοντας έτσι την τουρνέ του στις μεγαλύτερες εταιρείες της Κίνας.

Ο Zuckerberg είχε μία συζήτηση με τον CEO της Sina Corp, Charles Chao, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της επιχείρησης Liu Qi. Ο νεαρός μεγιστάνας φαίνεται να συζήτησε για το μέλλον της παροχής "microblogging" από την Sina.

Η επίσκεψη στην εν λόγω εταιρεία γίνεται μετά την  ξενάγησή του στην Baidu Inc., μία ακόμα τεράστια επιχείρηση που εδρεύει στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Βεβαίως, από  τη μεριά του ο μικρός Mark αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας απλά "είμαι σε διακοπές"!
Η Sina αναμένεται να προσθέσει διαφημίσεις στο "Weibo" site της, το οποίο παρέχει ίδιες ή παρόμοιες υπηρεσίες με το Twitter.

Αξιόλογο είναι  και το γεγονός πως το Facebook έχει απαγορευτεί από την κυβέρνηση εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Η εν λόγω κυβέρνηση συνηθίζει να μπλοκάρει ιστοσελίδες που έχουν σχέση με την πορνογραφία και τον τζόγο, ή απλά κριτικάρουν τη διακυβέρνηση του κομουνιστικού καθεστώτος.

Φανερές οι προθέσεις  του Zuckerberg να βρει το παραθυράκι που ζητούσε για να εισέλθει στην τεράστια αυτή αγορά που προσφέρει απλόχερα η ολοένα και αναπτυσσόμενη Κίνα.



www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός