Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος είναι ο νικητής του Master Chef? Tι δηλώνει η μητέρα του νικητή!

Τη Δευτέρα έγιναν τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού του Master Chef και νικητής..
, όπως είναι ήδη γνωστό, ανακηρύχθηκε ο 26χρονος Άκης Πετρετζίκης.

Τι έγινε όμως κατά τη διάρκεια του τελικού; Όπως διαβάζουμε στο People ο Άκης ήρθε αντιμέτωπος με τον Μιχάλη Καλαβρυτινό με τον οποίο είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να περάσουν από τρεις δοκιμασίες. Ωστόσο δεν ήταν μόνοι της. Την ημέρα του τελικού βρέθηκαν στο πλατώ όλοι οι παίκτες του Master Chef, αλλά και οι οικογένειες και οι φίλοι των υποψήφιων νικητών.

Άνθρωπος που βρέθηκε στο γύρισμα μιλάει στο People για όλα όσα έγιναν και θα παρακολουθήσουμε από το Mega  στις 28 Δεκεμβρίου: ''Στην πρώτη δοκιμασία έπρεπε να βρουν ποια υλικά πειρείχε μια σούπα φασολιών, με αποκλειστικό όπλα τη γεύση τους. Κατάφερε να κερδίσει ο Άκης, αφού βρήκε περισσότερα υλικά απ'ότι ο Μιχάλης. Στο δεύτερο μέρος της δοκιμασίας, έπρεπε να μαγειρέψουν ένα μεγάλο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος, που μπορεί να φαινόταν εύκολο στην αρχή, αλλά, όπως αποδείχθηκε, τους δυσκόλεψε αρκετά. Νικητής της δεύτερης δοκιμασίας ήταν ο Μιχάλης αφού - όπως είπαν οι κριτές- το κρέας ήταν πιο καλοψημένο και πιο ζουμερό σε σύγκριση με του Άκη. Η τρίτη και τελευταία φάση του απαιτητικού τελικου βρήκε τους δύο παίκτες ιδρωμένους από την κούραση και πολύ αγχωμένους αφού αυτή ήταν η δοκιμασία που θα έκρινε τον μεγάλο νικητή. Ο Άκης και ο Μιχάλης πάλεψαν για το ποιος θα κάνει την καλύτερη μους σοκολάτα. Αλλά και για τους τρεις κριτές ήταν δύσκολη η απόφαση. Μόνο ένας βαθμός διαφορά ήταν αρκετός να αναδείξει το νικητή. Ο Άκης συγκέντωσε 64 βαθμούς και ο Μιχάλης 63''.

Ο Άκης από μικρός είχε πάθος με τη μαγειρική. Η μητέρα του, κυρία Λίνα, λέει χαρακτηριστικά: ''Από τότε που τον θυμάμαι ανακατευόταν στην κουζίνα και όταν μεγάλωσε η αγαπημένη του συνταγή που έφτιαχνε και παρουσίαζε με περηφάνια στο οικογενειακό μας τραπέζι, ήταν οι κολοκυθοκεφτέδες της θείας του. Πάντα πίστευα ότι έπρεπε να έχει ένα πτυχίο στα χέρια του και μετά μπορούσε να ασχοληθεί με ό,τι του άρεσε. Έτσι σπούδασε λογιστική στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, έκανε την πρακτική του για ένα χρόνο στην Εμπορική Τράπεζα και μετά ήρθε και μου είπε: Μαμά τώρα θα σπουδάσω μαγειρική γιατί αυτό αγαπώ. Δεν τον εμπόδισα γιατί τον εμπιστευόμουν. Δεν αντέδρασα ούτε όταν έφυγε για την Κρήτη για να δουλέψει σε ξενοδοχείο στην Ελούντα ούτε όταν μου είπε ότι θα παέι στο Λονδίνο για να δουλέψει σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Και φυσικά δεν αντέδρασα ούτε όταν γράφτηκε στη σχολη μαγειρικής Le Monde ούτε όταν μου είπε ότι θα έπαιρνε μέρος στο Master Chef''.

Tην αίτηση για εκείνον την έκαναν οι φίλοι του επειδή πίστευαν στις δυνατότητές του και ήξεραν πως μπορεί να τα καταφέρει .Και τελικά είχαν δίκιο! ''Ο Άκης δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τη μαγειρική. Μια μέρα πήρε ένα χαρτί, ένα μολύβι κι ένα μπουκάλι ουίσκυ κι άρχισε να πίνει. Άρχισε να γράφει όσα πίστευε ότι δίνουν νόημα στη ζωή του. Και φυσικά μία από τις πρώτες θέσεις καταλάμβανε η μαγειρική. Γράφτηκε σε μία σχολή κι έτσι ξεκίνησαν όλα'', δηλώνει ένας καλός του φίλος.


TLIFE

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός