Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Δεκεμβρίου 2010

Tίτλοι τέλους για τους «Ράδιο Αρβύλα»







Κόπηκαν τα χαμόγελα στον Ant1 με την απόφαση των «Ράδιο Αρβύλα» να ρίξουν τίτλους τέλους τον Ιούνιο.


Από την αρχή της σεζόν ο Α. Κανάκης ζήτησε να μειωθούν οι μέρες μετάδοσης, πράγμα που έγινε. Πλέον ο παρουσιαστής και η παρέα του δείχνουν αποφασισμένοι να σταματήσουν τελείως την εκπομπή, σύμφωνα με την Espresso.

λόγος είναι ο φόρτος εργασίας του παρουσιαστή, ο οποίος για τα 80 λεπτά εκπομπής (τρεις φορές την εβδομάδα), εργάζεται 10 ώρες στο μοντάζ. Και αυτό είναι κάτι που τον έχει κουράσει.

Οι fans του Αντώνη δεν πρέπει να απογοητεύονται, γιατί θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν και του χρόνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Α. Κανάκης ετοιμάζει μια εβδομαδιαία ζωντανή –και πάλι- εκπομπή, που θα προβάλλεται στην prime time του σταθμού.

Προς το παρόν βρίσκεται σε συζητήσεις το σχέδιο. Όπως σε συζητήσεις βρίσκεται και το αν θα παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με τον φίλο του, Γ. Αρναούτογλου. Κάτι που το θέλει πολύ ο Αντώνης, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο, αφού ο Γρηγόρης δύσκολα θα αλλάξει στέγη τώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι 20 Ιουνίου οι «Ράδιο Αρβύλα» βάζουν «λουκέτο».

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός