Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μπόνο στον αγώνα κατά της φτώχιας και του AIDS





Στην Αυστραλία βρίσκεται για σειρά συναυλιών ο διάσημος ιρλανδός τραγουδιστής Μπόνο μαζί με το συγκρότημά του «U2», αλλά παράλληλα, έχει συνομιλίες και με την αυστραλιανή κυβέρνηση.

Ο Μπόνο συναντήθηκε με την αυστραλή πρωθυπουργό, Τζούλια Γκίλαρντ και τον υπουργό Εξωτερικών, Κέβιν Ραντ, με τους οποίους συζήτησε το φάσμα της πείνας που απειλεί εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αυστραλιανή κυβέρνηση για την συμβολή της στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο διάσημος τραγουδιστής πάντως, όπως γράφει ο αυστραλιανός Τύπος, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τα καλύτερα εστιατόρια του Σίδνεϊ.

Την Τρίτη, συμμετείχε σε εκδήλωση για το AIDS. Κόκκινα φώτα πλημμύρισαν τη χθεσινή νύχτα στο Σίδνεϊ, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στην Αυστραλία.

Η πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ, έχοντας δίπλα της τον Μπόνο, μίλησε ενώπιον των πολιτών ζητώντας διεθνή ευαισθητοποίηση για το AIDS και τον ιό HIV. Επισήμανε πως κάθε ασθενής θα πρέπει να έχει πρόσβαση στα φάρμακα και χαρακτήρισε τον Μπόνο "αγγελιοφόρο της ελπίδας" για τους ασθενείς με AIDS.

skai.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός