Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

10 Νοεμβρίου 2010

Συσκευή της Hasbro υπόσχεται 3D σε iPhone και iPod

Η μεγάλη εταιρεία παιχνιδιών Hasbro ανακοίνωσε μία νέα συσκευή που ονομάζετε “My3D” και επιτρέπει στους iPhone και iPod Touch χρήστες να δουν 3-D περιεχόμενο.

Η συγκεκριμένη συσκευή υπόσχεται τρισδιάστατο περιεχόμενο το οποίο προσφέρει μια εμπειρία 360 μοιρών στο gaming, εικονικές ταξιδιωτικές εμπειρίες καθώς και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Η συσκευή απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Η συσκευή, που μοιάζει με ένα ζευγάρι κιάλια με μια σχισμή στην οποίο οι χρήστες τοποθετούν το iPod ή το iPhone τους, θα κοστίζει $30 και θα είναι διαθέσιμη την προσεχή άνοιξη στα Apple Stores. Ελπίζουμε να το δούμε και εμείς στην Ελλάδα στα αντίστοιχα Premium Resseler Stores.

Η Apple βοήθησε την Hasbro με την ανάπτυξη του “My3D” τα οποία θα απαιτούν τη χρήση ειδικών εφαρμογών για την υποστήριξη του 3-D περιεχομένου. Η Hasbro έχει συνεργαστεί με την Dreamworks Animation καθώς και με 3-D τηλεοπτικά δίκτυα που υποστηρίζεται από το Discovery, την Sony και την IMAX για να παράγουν περιεχόμενο για τη συσκευή. Οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν trailer καθώς και αποκλειστικά behind the scenes από ταινίες.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός