Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Νοεμβρίου 2013

Το έξυπνο κινητό θέλει τα... δικά του


Δέκα εφαρμογές που θα σας κάνουν... κλικ
Μπορεί να έχετε αγοράσει το καλύτερο έξυπνο κινητό που κυκλοφορεί στην αγορά, όμως αυτό δεν θα ήταν τίποτα χωρίς... τις εφαρμογές του.




Το να διαλέξεις ποια εφαρμογή θα κατεβάσεις στο κινητό σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, δεδομένης της πληθώρας αυτών που κυκλοφορούν. Άλλωστε μπορεί να βρει κανείς δεκάδες εξαιρετικές εφαρμογές και εκατοντάδες ακόμη πολύ καλές!

Αν θα θέλαμε να συγκεντρώσουμε μια βασική «δεκάδα», αφήνοντας απ’ έξω τα προσωπικά γούστα του καθενός, αυτές θα ήταν -σύμφωνα με το pcmag.com- οι εξής:








Awesome Note (+Todo/Calendar)



Είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών πολλαπλών χρήσεων στο App Store, με ποικιλία χρηστικών εργαλείων για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Dashlane



Είναι μια απλή και κομψή εφαρμογή για τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασης και πάνω απ’ όλα απόλυτα ασφαλής.

Dropbox



Για πολλούς χρήστες υπολογιστών η λέξη «Dropbox» έχει καταντήσει το συνώνυμο του «μοιράζομαι αρχεία». Μουσική, βίντεο, υπολογιστικά φύλλα, όλα μπορείτε τα να διαχειριστείτε μέσω αυτής της εφαρμογής απ’ όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο. Αν λοιπόν το χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας, σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη η εφαρμογή αυτή και στο κινητό σας.

EasilyDo



Σας συνδέει με τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, των κοινωνικών μέσω δικτύωσης κ.ά. και σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε ορισμένες απλές εργασίες, όπως για παράδειγμα να στείλετε ένα «χρόνια πολλά» σε κάποιον φίλο σας στο Facebook.

Evernote



Αν αυτό που αναζητάτε είναι μια εφαρμογή που θα μπορείτε να έχετε τα πάντα (ιδέες, υποχρεώσεις, σημειώσεις, υπενθυμίσεις κ.ά.) οργανωμένα, τότε το Evernote είναι αυτό που ψάχνετε.

Google Maps



Μπορείτε να αναζητάτε διευθύνσεις, να παίρνετε κατευθύνσεις σε πραγματικό χρόνο και να νιώθετε ασφάλεια ότι... δε θα χαθείτε ποτέ!

HealthTap



Για να ζητάτε ιατρικές συμβουλές και να παίρνετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες. Δεν είναι για επείγοντα περιστατικά, αλλά μπορείτε να λύσετε μερικές απορίες, αν έχετε.

LinkedIn



Το LinkedIn είναι ένα από τα πιο σημαντικά δίκτυα για επαγγελματίες. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι απαραίτητη για κάθε επαγγελματία, ανεξάρτητα από το είδος δουλειάς του.

Snapseed



Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για όσους αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν να μοιράζονται τις εικόνες που αποτυπώνουν με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου.

Twitter



Είτε το χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για προσωπική χρήση, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν πρέπει να λείπει από το κινητό σας.

 
 
 
 
 
 
 
 Πηγή...www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός