Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Νοεμβρίου 2010

«X Factor» Χάνει την σχολική χρονιά της Γ΄ λυκείου από απουσείες

Κάθε Παρασκευή ακούει τα καλύτερα στα live του «X Factor», ωστόσο, η 17χρονη Μαρία Κατικαρίδου φαίνεται πως έχει χάσει την σχολική χρονιά για να παραμείνει στο talent show!

Η διαγωνιζόμενη είναι μαθήτρια της Γ’ τάξης στο 1ο Λύκειο Κιλκίς και ήδη έχει ξεπεράσει το όριο απουσιών εξαιτίας της συμμετοχής της στο ριάλιτι τραγουδιστών, με την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη.
«Η Μαρία πριν φύγει, και μαζί που έχουμε μιλήσει και με τον υποδιευθυντή που είχε μιλήσει, την είχαμε ενημερώσει για τον κίνδυνο αν κάνει πολλές απουσίες να μείνει, γιατί αυτές οι απουσίες δεν δικαιολογούνται με κανένα τρόπο», δήλωσε τηλεφωνικά στο Star ο διευθυντής του σχολείου της, Χρήστος Ντέντας.
Σύμφωνα με τον κ. Ντέντα, η Μαρία δήλωσε ευθαρσώς ότι προτιμά να χάσει την χρονιά της, παρά το «X Factor»!
Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Αντί για απολυτήριο Λυκείου, οι μαθητές - ταλέντα θα επικαλούνται την φοίτησή τους στο σόου, δίπλα στους προφέσορες της κριτικής επιτροπής!
«Οι απουσίες είναι 114, από τις οποίες οι αδικαιολόγητες δεν πρέπει να περνάνε τις 50... Αυτή τη στιγμή, η Μαρία έχει συνολικά 130 απουσίες», συνέχισε στην επικοινωνία του με το Star ο διευθυντής του σχολείου, προσθέτοντας πως με αυτά τα δεδομένα η 17χρονη έχει ήδη χάσει την τάξη!
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του μαέστρου Αντώνη Γούναρη, ο οποίος επεσήμανε στο Star πως τα παιδιά πρέπει πρώτα να τελειώνουν το Λύκειο και έπειτα να ασχολούνται με το τραγούδι: «στην προκειμένη περίπτωση παρατάει το σχολείο της για τι πράμα; Όπως και να ‘χει, το μεγαλύτερο ταλέντο να είναι, άμα δεν τελειώσει το Λύκειο τι κάνει;», διερωτήθηκε.
Την ίδια συμβουλή είχαν για την Μαρία και οι καθηγητές της, που την προέτρεψαν να μην χάσει την σχολική χρονιά και να πάει του χρόνου στο talent show. Ωστόσο, η μαθήτρια ήταν αμετάπιστη και στην απόφασή της έχει την στήριξη των γονέων της.
Τι να πει κανείς όταν ένας νέος φτάνει στο σημείο να απαξιώνει το σχολείο; Πάλι καλά δηλαδή που δεν έχει μπει το «X Factor» στο... μηχανογραφικό!

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός