Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Νοεμβρίου 2010

Nέα netbooks της Google, με λειτουργικό Chrome






Η περίοδος των γιορτών είναι κοντά μας και σύμφωνα με προηγούμενες φήμες και προβλέψεις που επιπλέουν στην αχανή θάλασσα του διαδικτύου, κοντά μας θα έπρεπε να είναι και τα Chrome OS notebooks.

Τελικά απ’ ό, τι φαίνεται δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τέτοια δωράκια όχι μόνο λόγω νέων μέτρων λιτότητας αλλά και για τον απλό λόγο πως δεν θα φτάσουν κοντά μας φέτος οι εν λόγω συσκευές.

Αυτό δεν σημαίνει πως φέτος δεν θα υπάρχουν αποκαλύψεις για τα μοντέλα αλλά οι μεγάλοι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων της Αcer και της ΗΡ, δεν θα λανσάρουν τα δικά τους Chromebooks πριν το 2011.

Η Acer θα το προωθήσει στην αγορά του χρόνου παράλληλα με την εισαγωγή του ίδιου του λειτουργικού ενώ η Google, ακολουθώντας τη δική της ατζέντα θα "κάνει κάτι", μέσα στον προσεχή Δεκέμβριο.

Αυτό το κάτι που...θέλουμε και το οποίο θα πράξει η Google θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το Chrome OS netbook. Δεν είναι γνωστό ακόμη πότε ακριβώς, αφού το προϊόν βρίσκεται ακόμη σε φάση "beta" δοκιμών.

Είναι επίσης πιθανό να "φοράει" Ιntel Atom Pine Trail επεξεργαστή.

protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός