Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Νοεμβρίου 2010

Σέξι ημερολόγιο, από άνεργες αεροσυνοδούς






Στη δημιουργία ημερολογίου με αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους προχώρησαν οι αεροσυνοδοί της αεροπορικής εταιρίας «Μεξικάνα», η οποία τον Αύγουστο κήρυξε πτώχευση. Οπως αναφέρει η Κοράλ Πέρεζ, η οποία πρότεινε τη δημιουργία του ημερολογίου, «σκέφτηκα ότι θα ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Ολες μας χρειαζόμασταν χρήματα, και ήμουν σίγουρη πως με τόσα όμορφα κορίτσια, σίγουρα το ημερολόγιο θα τραβούσε την προσοχή».

Οι δέκα αεροσυνοδοί της εταιρίας, η οποία είναι μία από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, ποζάρουν στο ημερολόγιο με τα μαγιό τους ή τις στολές τους, οι οποίες έχουν υποστεί κάποιες... μετατροπές, στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους. «Επρεπε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, καθώς χάσαμε τα πάντα μέσα σε ένα βράδυ», λέει η 26χρονη Μαριμπέλ Ζαβάλα.

Οπως όλα δείχνουν, τα κορίτσια κατάφεραν να εκπληρώσουν το στόχο τους. Ηδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, εξαντλήθηκαν και τα 1.000 αντίτυπα του ημερολογίου, ενώ μία δεύτερη παρτίδα, με 3.000 αντίτυπα είναι ήδη καθ' οδόν.


agelioforos.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός