Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Νοεμβρίου 2010

To Facebook δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες του/της πρώην σας!

Η εφαρμογή Photo Memories που υπάρχει στο Facebook με σκοπό να εμφανίζει παλιές φωτογραφίες πλέον μετά από πολλές διαμαρτυρίες χρηστών δεν θα εμφανίζει τις φωτογραφίες του/της πρώην συντρόφου του χρήστη....

Το Facebook επέλεγε αυτόματα με έναν δικό του αλγόριθμο με ποιους φίλους είχε ο χρήστης μεγαλύτερη αλληλεπίδραση στο παρελθόν με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών να δείχνει φωτογραφίες από πρώην του ή ανθρώπους που δεν ήθελαν να βλέπουν.


Μετά από χιλιάδες mail διαμαρτυρίας από θυμωμένους χρήστες, το Facebook αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές και να απαγορεύσει από τα Photo Memories να απεικονίζουν φωτογραφίες των πρώην όταν όμως ο χρήστες δηλώσει ότι είχε σχέση με ένα άτομο και τώρα πλέον δεν έχει.


Αν δεν κάνει αυτή την ενέργεια τότε το Facebook θα του εμφανίζει τοι του εμφάνιζε μιας και δεν μπορεί να γνωρίζει από μόνο του ποια άτομα θέλει να βλέπει ο χρήστης. 

Πηγή:beyourinfo 

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός