Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Νοεμβρίου 2010

Έκαψαν ζωντανή 72χρονη γιατί ήταν… μάγισσα!


Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 72χρονη στην Γκάνα. Η άτυχη ηλικιωμένη βασανίστηκε και κάηκε ζωντανή με την κατηγορία ότι ήταν μάγισσα.

Μια ομάδα 5 ατόμων με επικεφαλής έναν ευαγγελιστή πάστρορα απήγαγαν την ηλικιωμένη Ama Hemmah και αφού την βασάνιζαν για να παραδεχτεί ότι είναι μάγισσα στη συνέχεια την έλουσαν με κηροζίνη και την έκαψαν ζωντανή.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην παραθαλάσσια πόλη Tema λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Γκάνα Accra.

Η γυναίκα με βαρύτατα εγκαύματα σε όλο της σώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης αλλά υπέκυψε 24 ώρες αργότερα. Οι πέντε δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Η φωτογραφία της Daily Mail απεικονίζει την άτυχη γριούλα με εγκαύματα σε όλο της σώμα. Οι πέντε δράστες αρνούνται ότι έκαναν κάποιο έγκλημα και αποδίδουν την πράξη τους σε εξορκισμό. Με την πράξη αυτή λένε ότι ήθελαν να εξαγνίσουν την γυναίκα αλείφοντάς της με κηροζίνη για να διώξουν τα κακά πνεύματα από μέσα της.

Στην απολογία τους μάλιστα υποστήριξαν ότι η Ama ήταν γνωστή ως μάγισσα και έκανε τελετές μαύρης μαγείας.

Κατηγορούμενοι είναι ο 50χρονος φωτογράφος Samuel Ghunney, ο 55χρονος πάστορας Fletcher Sagoe και τρεις γυναίκες: η 37χρονη Emelia Opoku, η 46χρονη Nancy Nana, η 46χρονη Ama Akrofie, και η 52 χρονη Mary Sagoe οι οποίες είναι άνεργες.

Ο Augustine Gyening, ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση ανέφερε ότι το πρωί της 20ης Νοεμβρίου είχε επισκεφτεί το σπίτι που έμενε η άτυχη Ama η οποία φρόντιζε τα εγγόνια της.

protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός