Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Δεκεμβρίου 2011

Λέει πως δεν είσαι ο τύπος της; Φλερτ ή χυλόπιτα;

Όταν μια γυναίκα σου λέει πως δεν είσαι ο τύπος της είναι λες κι ανοίγει η γη να σε καταπιεί.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις, αφού τίθεται θέμα προσωπικής γοητείας. Μια τέτοιους είδους απόρριψη είναι αποκαρδιωτική, αλλά μόνο αν την πάρεις στα σοβαρά.


Ίσως φλερτάρει
Αν στο λέει και χαμογελάει ή σε κοιτάει στα μάτια ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρα, τότε δεν πρόκειται περί χυλόπιτας, αλλά περί πρόκλησης να την κατακτήσεις. Αν στο λέει αφού της έχεις κάνει κάποιου είδους πονηρή πρόταση, τότε απλά σου παίζει τη δύσκολη και σου ξεκαθαρίζει έμμεσα πως δεν πρόκειται να τη ρίξεις τόσο εύκολα στο κρεβάτι. Χρειάζεται λιγάκι φλερτάρισμα ακόμα. Είσαι στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει λιγάκι να χαλαρώσεις και να μη γίνεσαι και πολύ πιεστικός μαζί της.

Δε θέλει να σε στεναχωρήσει
Δυστυχώς τις περισσότερες φορές, το να σου πει ότι δεν είσαι ο τύπος της είναι για κακό. Τις περισσότερες φορές δεν πρόκειται για πρόκληση πρόσκληση για να συνεχίσεις το κορτάρισμα, αλλά για ευγενική χυλόπιτα.

Συγκαταλέγεται στις ατάκες: «Δε θέλω να χαλάσω τη φιλία μας» και «είμαι πολύ απασχολημένη αυτή την περίοδο». Δε σε γουστάρει και απλά είναι ευγενική μαζί σου και σε απορρίπτει ανώδυνα. Αν την ενδιέφερες, όλα τα υπόλοιπα περί διαφορετικών τύπων και στιλ θα πήγαιναν περίπατο. Αν όλη αυτή η ιστορία συνεχίζει για καιρό. Τη φλερτάρεις, αλλά αυτή δεν ενδίδει με τίποτα, κάνε άλλη μια προσπάθεια, έτσι για την τιμή των όπλων και για το χρόνο που διέθεσες και αν πάλι δε γίνει τίποτα, απλά σταμάτα και αποχώρησε. Φύγε από το προσκήνιο σαν κύριος.

Σε βρίσκει αποκρουστικό
Πολλοί άνθρωποι έχουν ένα συγκεκριμένο τύπο παρτενέρ που τους γοητεύει. Όλοι οι υπόλοιποι τύποι ανθρώπων μπορεί να τους φαίνονται από ενδιαφέροντες έως αδιάφοροι ακόμη ακόμη και έως αποκρουστικοί. Αν σου λέει πως δεν είσαι ο τύπος της και σου ρίχνει και το γνωστό δολοφονικό βλέμμα της αποστροφής, τότε εξαφανίσου από μπροστά της και γρήγορα, το να συνεχίσεις την προσπάθεια μαζί της μόνο προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσει.

Πηγή: delamagen.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός