Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Δεκεμβρίου 2011

Ο Bill Gates μιλά για τον Steve Jobs

Ο Bill Gates βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αυστραλία για διακοπές κι αυτό βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο από τα media της μακρινής νησιωτικής χώρας. Ο Gates παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Syndey Morning Herald και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Steve Jobs.



Ο Gates θυμήθηκε ότι ο ηγέτης της Apple τον είχε αποκαλέσει "άνθρωπο χωρίς φαντασία και με πολλά ελαττώματα". Ο ιδρυτής της Microsoft απέδωσε τις κατά καιρούς επιθέσεις του Jobs στο γεγονός ότι η εταιρεία του είχε καταφέρει να επικρατήσει στην αγορά υπολογιστών, κάτι που είχε εξοργίσει τον Jobs. Έσπευσε, πάντως, να διευκρινίσει ότι τα τελευταία χρόνια ο Jobs είχε ηρεμήσει σε αυτό το θέμα.

Ο Gates παραιτήθηκε από την ηγεσία της Microsoft το 2006 κι ένα χρόνο μετά ο Jobs παρουσίασε το iPhone και τα πάντα άλλαξαν στην αγορά υψηλής τεχνολογίας. Κανείς δε μπορεί να μαντέψει αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σε περίπτωση που η Microsoft δεν άλλαζε αφεντικό. Η βασική κριτική που ασκείται στον Steve Ballmer τα τελευταία χρόνια είναι ότι δεν κατάφερε να αντιδράσει εγκαίρως στο ξέσπασμα των φορητών συσκευών.

Εν τω μεταξύ, ο Gates διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο τιμόνι της Microsoft. "Η δουλειά μου είναι στο Bill & Melinda Gates Foundation κι αυτό θα κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου", είπε χαρακτηριστικά.


πηγή

t3mag.gr



0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός