Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Δεκεμβρίου 2011

Το «School Lab» για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Οι μαθητές θα έρθουν πιο κοντά στην τεχνολογία και θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πως επιστημονικές έννοιες έχουν εφαρμογή στην καθημερινότητά μας.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, διοργανώνει το Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας «FEST1», στο οποίο διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες και ερευνητές θα μιλήσουν για τις τεχνολογίες αιχμής και τις σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις.

Οι πρωινές εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως σε μαθητές, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν μέσα από οργανωμένες ξεναγήσεις, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, ερευνητές και φοιτητές.

Πρόκειται για μία συνεργασία του Βρετανικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ).

Το πρόγραμμα θα κλείσει με τον τελικό του διαγωνισμού «School Lab» για την επικοινωνία της επιστήμης στα σχολεία, που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την i-create της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας. Ο τελικός θα λάβει χώρα την Κυριακή το πρωί και από αυτόν θα προκύψει η ελληνική μαθητική ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στο επιστημονικό φεστιβάλ του Τσέλτενχαμ της Βρετανίας.

Το Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας FEST11 θα λάβει χώρα από τις 15 έως τις 18 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του ΕΙΕ.www.real.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός