Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

11 Δεκεμβρίου 2011

Ο grand-master του Tor τελευταίος ομιλητής του 13ου συνεδρίου Linux στην Αυστραλία!

Ο Jacob Applebaum, ανεξάρτητος ερευνητής ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, έχει ανακοινωθεί ως ο τέταρτος και τελευταίος ομιλητής του 13ου συνεδρίου Linux που λαμβάνει χώρα στην Αυστραλία, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Ballarat μεταξύ 16 και 20 Ιανουαρίου.



Ο Jacob Applebaum αποτελεί τον βασικό ερευνητή του Tor project, το οποίο αποτελεί μια δωρεάν υπηρεσία διακομιστών διαμεσολάβησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες του διαδικτύου, για να κρύψουν την IP διεύθυνσή τους ενώ<…> σερφάρουν στο διαδίκτυο.

Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που προσδιορίζει τους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Πολλές φορές, για λόγους ασφάλειας και ανωνυμίας είναι επιθυμητή η απόκρυψη της διεύθυνσης αυτής.

Είναι σαφές ότι οι περισσότεροι χρήστες επιθυμούν να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα στον παγκόσμιο ιστό και το Tor project έχει συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια.




Πηγή... www.secnews.gr



0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός