Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

6 Δεκεμβρίου 2011

To Facebook ετοιμάζεται για κύκλο μαζικών προσλήψεων

Ο διαδικτυακός γίγαντας, είναι ήδη αρκετά μεγάλος, ωστόσο η ίδια η εταιρεία θεωρεί ότι χρειάζεται περισσότερο εργατικό δυναμικό...
έτσι φαίνεται ότι σχεδιάζει να διπλασιάσει το μέγεθός της μέσα στο επόμενο έτος.



Τα σχέδια του αυτά, το κοινωνικό δίκτυο τα ανακοίνωσε την Παρασκευή και στοχεύουν να επεκτείνουν δραματικά τις εργασίες και λειτουργίες του στην Νέα Υόρκη, προσθέτοντας μια πληθώρα νέων μηχανικών για την ενίσχυση των χαρακτηριστικών του, καθώς και για την ανάπτυξη νέου κώδικα για την ιστοσελίδα που συνδέει πάνω από 800 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

«Θα προχωρήσουμε σε χιλιάδες προσλήψεις το επόμενο έτος», ανακοίνωσε η COO του Facebook, Cheryl Sandberg, από τα γραφεία της εταιρείας στην πόλης της Νέας Υόρκης Παρασκευή. Το Facebook απασχολεί περίπου 3.000 εργαζόμενους στην Καλιφόρνια, δήλωσε η Sandberg, αλλά μόλις 100 στα γραφεία του στο Μεγάλο Μήλο, και ως επί των πλείστων προσωπικό μάρκετινγκ.

Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει αυτό της Madison Avenue, ανοίγοντας το πρώτο γραφείο στελεχωμένο με προγραμματιστές στην Ανατολική Ακτή.



Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός