Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Δεκεμβρίου 2011

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη!


Μπορεί να τους κορόιδευαν στο σχολείο επειδή ήταν επιμελείς μαθητές όμως μεγαλώνοντας έβγαλαν τη γλώσσα σε όλον τον κόσμο κερδίζοντας εκατομμύρια με τη βοήθεια του μυαλού τους.





Mark Zuckerberg
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Ο κύριος Facebook δε χρειάζεται συστάσεις. Έγινε ο νεαρότερος εκατομμυριούχος του πλανήτη και κέρδισε φήμη και διασημότητα μεγαλύτερη και από της Marilyn Monroe στήνοντας το πιο επιτυχημένο site κοινωνικής δικτύωσης -μέχρι σήμερα.
Larry Page & Sergey Brin
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Δεν ξέρετε ποιοι είναι; Ψάξτε τους στο Google! Το οποίο δεν θα υπήρχε καν αν δεν το είχαν δημιουργήσει εκείνοι.
Εμπνευστές και δημιουργοί της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης του πλανήτη χαίρονται τα πλούτη τους και την επιτυχία τους με κέρδη που τους βάζει κάθε χρόνο σε περίοπτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους του πλανήτη.
Jimmy Wales
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Χωρίς αυτόν πολλά ερωτήματα θα έμεναν αναπάντητα. Τώρα, όμως, όλες οι απαντήσεις μαζεύονταν στην online εγκυκλοπαίδεια που ακούει στο όνομα Wikipedia και μας έχει λύσει τα χέρια.
Evan Williams
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Μπορεί να παράτησε το Πανεπιστήμιο αλλά η η απόφασή του δεν αποδείχτηκε και τόσο λανθασμένη για την εξέλιξη της ζωής του.
Δεν είναι μόνο υπεύθυνος για τον ορισμό του «blogger» αλλά και εμπνευστής και ιδρυτής του twitter που, όπως ξέρετε, έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο.
Steve Chen & Chad Hurley
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Ψάχνετε την αγαπημένη σας μουσική, αποσπάσματα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που βλέπετε με μανία αλλά προβάλλεται μόνο στην Αμερική προς το παρόν ή κάποιο αστείο video για να ευθυμήσετε;
Στείλτε ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε αυτούς του δύο κυρίους που εμπνεύστηκαν το youtube γιατί δίχως αυτό ακόμα θα ψάχνατε.
Steve Jobs
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Ένα μήλο την ημέρα την πλήξη κάνει πέρα. Ο κύριος Apple κατάφερε να κάνει τα προϊόντα της εταιρείας του τη μεγαλύτερη σύγχρονη tech-mania. Δεν μας πιστεύετε; Για μετρήστε τα iPhone γύρω σας και τα ξαναλέμε.
Julian Assange
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Οι φίλοι του τον αποκαλούν επιτυχημένο δημοσιογράφο των αποκαλύψεων, οι εχθροί του online τρομοκράτη. Ο Julian βρίσκεται πίσω από το wikileaks, το site των σημαντικότερων αποκαλύψεων της (πολύ) σύγχρονης ιστορίας.
Bill Gates
Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη
Το ότι διαβάζετε αυτό το άρθρο στον υπολογιστή σας το οφείλετε κυρίως στον Bill. Και αυτός παράτησε το Πανεπιστήμιο αλλά δεν παράτησε τη μανία του που ήταν, τι άλλο, η τεχνολογία.
Ο ιδρυτής της Microsoft είναι ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.
Και βαθύπλουτος, φυσικά -αλλά και φιλάνθρωπος μια που είναι ο δεύτερος άνθρωπος στην Αμερική με τις περισσότερες δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.





Πηγή: www.dinfo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός