Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

11 Δεκεμβρίου 2011

Μπεχλούλ - 20 χιλ. δολάρια το επεισόδιο! Στην νέα σειρά«Βορράς και Νότος»

Σαρώνει όλα τα Ρεκόρ τηλεθέασης η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί ο Κιβάντς Tατλιτούγκ και λέγεται «Βορράς και Νότος». Η υπόθεση έχει να κάνει με την ιστορία δύο αδελφών που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα.Και σίγουρα θα είναι η επόμενη σειρά που θα έρθει στη χώρα μας!





Ο Κιβάντς Τατλιτούγ γνωστός και ως Τούρκος Brad Pittκαταφέρνει να μαγνητίσει σε κάθε εμφάνιση του όλες τις γυναίκες. Ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Κιβάντς τον οποίο βλέπουμε να πρωταγωνιστεί φέτος στον «Πειρασμό» του Ant1 είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην Τουρκία.


Ο ξανθός γόης παίρνει για κάθε επεισόδιο σειράς που συμμετέχει 20.000 δολάρια! Με κάθε συμμετοχή του σε κάποιο τουρκικό σήριαλ οι φαν και οι... μετοχές του ανέβαιναν. Πλέον ο Τατλιτούγ κάνει αυστηρή επιλογή των σήριαλ στα οποία συμμετέχει εφόσον έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά.

Στη δεύτερη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων Τούρκων ηθοποιών έρχεται ο αγαπημένος Εζέλ δηλαδή ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου με 30.000 δολάρια το επεισόδιο ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο όχι γνωστός σε εμάς Μουράτ Αλεμντάρ με τις απαιτήσεις του να αγγίζουν τα 40.000 δολάρια για κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση.





Πηγή
www.mediagate.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός