Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Δεκεμβρίου 2011

Το Facebook θα «γεννήσει» χιλιάδες εκατομμυριούχους


Το Retuers αναφέρει ότι Νο. 1 στον κόσμο κοινωνικό δίκτυο, Facebook, ετοιμάζεται για μία δημόσια....
εγγραφή, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει χιλιάδες εκατομμυριούχους, και ήδη οι εργαζόμενοί του, παλιοί και νέοι, αρχίζουν να σχεδιάζουν το πως θα ξοδέψουν τον επερχόμενο πλούτο που πρόκειται να αποκτήσουν.




«Ήδη αρχίζουν να συζητιόνται οι λίστες με όλα όσα θα ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους και τώρα θα μπορούν να τα πραγματοποιήσουν πια», δηλώνει ένας πρώην υπάλληλος του κοινωνικού δικτύου του, ο οποίος περιμένει μετοχές αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων και σχεδιάζει ένα ταξίδι στο διάστημα με την Virgin Galactic, αξίας 200.000 δολάρια. «Ήταν ένα παιδικό όνειρο».

Μια άλλη ομάδα εργαζομένων του Facebook έχει αρχίσει να προγραμματίζει μία αποστολή στη ζούγκλα για να ανασκάψει μια σχετικά ανέγγιχτη περιοχή των Μάγια στο Μεξικό, ενώ υπάρχουν και οι εργαζόμενοι εκείνοι που θα αξιοποιήσουν τα χρήματα για πιο καθημερινές ανάγκες όπως να ξεχρεώσουν κάποιο δάνειο ή την αγορά μιας κατοικίας ή ενός αυτοκινήτου.


Πηγή
sporty-blogger.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός