Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Νοεμβρίου 2011

«Ποιος Μέσι; Υπάρχει ο Νεϊμάρ»!

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε το δίλημμα Πελέ ή Μαραντόνα. Τώρα ο παλαίμαχος άσος έφερε στο προσκήνιο μία νέα «κόντρα», εκείνη του Μέσι με τον Νεϊμάρ. Ο Πελέ τόνισε πως ο 19χρονος επιθετικός έχει απίστευτες ικανότητες και αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σάντος, στην οποία είχε ζήσει στιγμές δόξας και έπαιξε πάνω από 600 ματς (πετυχαίνοντας 589 γκολ).



«Μιλούν για τον Μαραντόνα ή τον Μέσι, αλλά τώρα ο κόσμος έχει τον Νεϊμάρ. Έχει απίστευτες ικανότητες και προέρχεται από την Σάντος, όπου υπάρχουν και άλλοι καλοί ποδοσφαιριστές. Σε λίγα χρόνια θα βγουν και άλλοι…», ανέφερε ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε:

«Δεν πρόκειται για μάχη, αλλά πρέπει να μάθει να προστατεύεται. Έχουμε συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον Νεϊμάρ, ο οποίος είναι πολύ έξυπνος και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μάθουν να προστατεύουν τους εαυτούς τους».

Σταύρος Καλογεράκης




www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός