Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Σεπτεμβρίου 2016

Πως να ρίξεις μια φοιτήτρια Ιατρικής!!Θέλει άλλο επίπεδο !!


   
   Φοβερό καμάκι δεν γλυτώνει  η φοιτήτρια !! 
1) Η πρώτη εντύπωση, λένε, μένει. Φρόντισε η δική σου να είναι εκπληκτική: τη βλέπεις. Ρούφα τη μύτη σου, βήξε, πάρε αρρωστιάρικο ύφος. Πλησίασέ την. Μετά κόπων, πες της “Γιατρέ, θέλω να μου γράψετε μια συνταγή”. Στην εύλογη απορία της “Για τι;”, μεγαλούργησε- “Για κοκκινιστό μοσχαράκι με πουρέ”. Το ανεπανάληπτο χιούμορ σου μόλις σού άνοιξε το δρόμο.



2) Όπως θα ξεκαρδίζεται στα γέλια, άδραξε την ευκαιρία να δείξεις και τη σοβαρή πλευρά του εαυτού σου: εκμυστηρεύσου της πως πάσχεις από μια ανίατη ασθένεια. Νεύσε «όχι» στα “Καρκίνος;” και “Aids;” που θα σε ρωτήσει και μετά, με το προσήκον ύφος, πες “Έρωτας”.

3) Όταν, μειδιώντας λόγω του απλησίαστου πνευματικού σου επιπέδου, σού αναφέρει πως σ’ αυτή την περίπτωση ακόμα και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, κλέψε από τον καλύτερο: “Χωρίς εσένα να δούμε πόσο μπορεί η καρδιά μου ν’ αντέξει/ χωρίς εσένα ο πόνος δραματικά θα χειροτερέψει/ χωρίς εσένα θα χάσω και το μυαλό μου, μην το ρισκάρω/ στο ξαναλέω εσύ είσαι το γιατρικό που πρέπει να πάρω…”

4) Μίλα στη γλώσσα της. Ομολόγησέ της πως το να μην την έχεις σε βλάπτει περισσότερο κι απ’ όσο οι καρκινογόνοι παράγοντες τις νουκλεοπρωτεΐνες των χρωματοσωμάτων.

5) Ζήτησέ της να γράψει σε μια κόλα “Υδροχλωρική Ψευδοεφεδρίνη”. Πες ψέματα πως τα γράμματά της είναι έργο τέχνης. Μόλις εξοβέλισες δια παντός την ανασφάλεια που διακατέχει όλους τους γιατρούς αναφορικά με τα ορνιθοσκαλίσματά τους.

6) Στο πρώτο ραντεβού, πήγαινέ την σ’ ένα φαρμακείο. Θα είναι σα να πηγαίνεις 12χρονο στη Disneyland.

7) Γίνε μελό: πες της πως αν ήξερες ότι ο μόνος τρόπος για να σε αγγίξει θα ήταν να βρεθείς στο τραπέζι της νεκροψίας, θα πέθαινες την ίδια στιγμή.

8) Σ’ ανύποπτη φάση πες “τυφλοίς όμμασι” μόνο και μόνο για να πεις “τυφλοίς όμμασι”. Πού ξέρεις; Μπορεί το αρχαιοπρεπές να την εντυπωσιάσει.

9) Δελέασέ την: υποσχέσου της πως αν σ’ ακολουθήσει στο σπίτι σου, θα δείτε τους 2 πρώτους κύκλους της “Εντατικής”.

10) Μόλις μπείτε μέσα, παραδέξου με δακρυσμένα μάτια πως η όλη συναναστροφή σου μαζί της σ’ ευαισθητοποίησε και γι’ αυτό σκέφτεσαι να γίνεις δωρητής οργάνων. “Μάλιστα”, συνέχισε, “λέω να ξεκινήσω από τώρα: παρ’ τ’ αρχ**ια μου”, πες, και κατέβασε το παντελόνι.

Μόλις την έριξες.


Δημήτρης Πετρίδης


Πηγή...www.mycampus.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός