Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Αυγούστου 2014

Δείτε πως θα δημιουργούσαν οι Ναζί .. την Άρια Φυλή!! (φωτο)

Φωτογραφικό ντοκουμέντο για το πώς δημιουργούσαν μία... ανώτερη φυλή Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες ιστορικές φωτογραφίες που απεικονίζουν Γερμανίδες νοσοκόμες, εν ώρα υπηρεσίας να φροντίζουν παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως… πειραματόζωα σε ένα από τα πολλά προγράμματα ευγονικής των Ναζί. 


Το πείραμα αποσκοπούσε στη δημιουργία μίας ανώτερης φυλής παιδιών, τα οποία θα συγκέντρωναν τα κύρια χαρακτηριστικά της Άριας Φυλής και κάποια μέρα θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.

Μία συλλογή φωτογραφιών που έφερε στο φως η Daily Mail αποκαλύπτει τις σκοτεινότερες πτυχές του νοσηλευτικού λειτουργήματος.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο ρόλο που έπαιξαν οι νοσοκόμες στα πλέον απάνθρωπα πειράματα ευγονικής του Γ’ Ράιχ, τα οποία περιελάμβαναν την ευθανασία όσων έπασχαν από νοητική στέρηση ή χαρακτηρίζονταν από το χιτλερικό καθεστώς ως «ανεπιθύμητοι» και την αποστολή των πιο ατίθασων παιδιών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, που διήρκησε ως το 1944, γεννήθηκαν συνολικά 42.000 βρέφη, τα περισσότερα εκ των οποίων πληρούσαν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη δημιουργία μίας «ανώτερης φυλής».

Δείτε τις φωτογραφίες...




Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της συλλογής: γυμνά αγόρια εκτίθενται σε υπέρυθρη ακτινοβολία για να ξανθύνουν τα μαλλιά τους.















 
Πηγή .newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός