Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

11 Νοεμβρίου 2011

Προγραμματιστής ηλικίας 11 χρονών!

Δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως παιδί – θαύμα. Ο λόγος για έναν 11χρονο μαθητή από την Αμερική που σε τόσο μικρή ηλικία προγραμματίζει εφαρμογές για iOS συσκευές. Μάλιστα ο Thomas Suarez όπως είναι και το όνομα του, είναι ιδρυτής της εταιρίας CarrotCorp που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη συγκεκριμένων εφαρμογών λογισμικού.



Η αγάπη του για την τεχνολογία είναι τόσο μεγάλη που αντί να ασχολείται με παιχνίδια και το ποδόσφαιρο όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του, προγραμματίζει και δίνει διαλέξεις στο TED.
Μάλιστα ο μαθητής του South Bay έχει ιδρύσει και μια Λέσχη Εφαρμογών στο σχολείο του, με σκοπό κάθε μαθητής που συμμετέχει να μάθει τα βασικά όσον αφορά τον προγραμματισμό και την σχεδίαση προϊόντων λογισμικού.
Ο Suarez έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο εφαρμογές στο App Store την Earth Fortune, και την πιο δημοφιλή Bustin Jieber.
«Είναι πολλά τα παιδιά που δεν θέλουν αποκλειστικά και μόνο να παίζουν παιχνίδια αλλά τους ενδιαφέρει και να αναπτύσσουν χωρίς όμως να ξέρουν που να ψάξουν για να μάθουν πώς κάνουν ένα πρόγραμμα και φυσικά ούτε οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν για να τους δείξουν» δηλώνει ο 11χρονος.

Στα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνονται η δημιουργία περισσότερων εφαρμογών τόσο σε iOS όσο και σε android καθώς επίσης και η ανταλλαγή γνώσεων με τους συμμαθητές του.

spnews.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός