Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Νοεμβρίου 2011

Πρώτες σε μολισμένους υπολογιστές η Κίνα η Ταϊβάν και η Τουρκία !

Η Κίνα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην πρώτη θέση της «μαύρης λίστας» των κρατών με τους περισσότερους μολυσμένους υπολογιστές, σύμφωνα με την έκθεση των PandaLabs –εργαστηρίων antimalware της Panda Security- για το τρίτο τρίμηνο του 2011.



Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εποχή (Ιούλιος με Σεπτέμβριο) ήταν περίοδος διακοπών για πολλές χώρες στον κόσμο, αυτό δεν πτόησε καθόλου τους δημιουργούς νέων malware. Στο συγκεκριμένο μάλιστα τρίμηνο εμφανίστηκαν πέντε εκατομμύρια νέα δείγματα κακόβουλου λογισμικού, ενώ ρεκόρ καταγράφηκε όσον αφορά στα νέα Trojans, καθώς πρόκειται για την πλέον δημοφιλή μέθοδο υποκλοπής δεδομένων από μία μεγάλη κατηγορία εγκληματιών του κυβερνοχώρου.

Στην κατάταξη των 20 κρατών με τις περισσότερες μολύνσεις υπολογιστών, η Κίνα καταλαμβάνει την πρώτη θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από την Collective Intelligence βάση δεδομένων της Panda. Ακολουθούν η Ταϊβάν (50,93%) και η Τουρκία (46,68%), ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται η Ρωσία και η Πολωνία.

Στον αντίποδα, τα PandaLabs διακρίνουν και πάλι τη Σουηδία ως την χώρα με το χαμηλότερο ποσοστό μολύνσεων (23,36%), ακολουθούμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία και τη Γερμανία.




www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός