Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Νοεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο αληθινός «Αντωνίου»


«Αγαπούλα, πες του, αν δεν το ξέρει, ότι σε αυτή την ομάδα παίζει και ο... Αντωνίου». «Πες του ότι την Κυριακή θέλω να παίξει ο Αντωνίου». «Το παιδί βγάζει μάτια». «Ο Αντωνίου έχει σουτ που σκοτώνει». Η πολύ πετυχημένη διαφήμιση εταιρείας κινητών τηλεφώνων που έκανε πάταγο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον μοναδικό Τάκη Σπυριδάκη έχει έναν αφανή ήρωα, τον... Αντωνίου! 


Τον ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες μας και προκαλεί πολλά ερωτήματα: πώς είναι, τίνος μοιάζει, πώς κλωτσάει την μπάλα; Τον μυστηριώδη Αντωνίου που... κατάφερε να διχάσει τον πρόεδρο και τον προπονητή, όπως και τον πρόεδρο και τον επίδοξο Αραβα επενδυτή.

Η «Espresso της Κυριακής» έψαξε λοιπόν και βρήκε αυτόν τον περιβόητο Αντωνίου, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και απάντησε στο θεμελιώδες ερώτημα «αν ο Αντωνίου είναι παλτό στην έρημο». Πάντως, από τις πρώτες εντυπώσεις που μας άφησε και από την τεχνική κατάρτιση που παρουσίασε μάλλον ο πρόεδρος έχει δίκιο και «εκθέτει» με το ποδοσφαιρικό του μάτι και τον προπονητή και τον σεΐχη επενδυτή που δεν θέλει να πάρει στην ομάδα του ένα… παλτό!

Ο (αληθινός) Αντωνίου λοιπόν είναι ένα νέο παιδί (22 ετών) που αναζητεί στις γειτονιές του Πειραιά τη δική του ποδοσφαιρική… Ιθάκη, χωρίς τις παρεμβάσεις του «αγαπούλα» προέδρου, ο οποίος σώνει και καλά θέλει να τον βάλει στην ενδεκάδα κι ας διαφωνεί κάθετα ο προπονητής.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αντωνίου, τον επιθετικό της Ολυμπιάδας Πειραιά, που ανέβηκε φέτος κατηγορία και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το «διάσημο» επίθετο πλέον που κουβαλάει αναμφισβήτητα του προσφέρει ανέλπιστη δημοσιότητα, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι ακούει το όνομά του στην τηλεόραση, ενώ επιπλέον έχει γίνει σύνθημα και στις εξέδρες των γηπέδων όπου αγωνίζεται. Γιατί, απλούστατα, είναι ο... Αντωνίου!


newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός