Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζεται αεροπορικό κτύπημα κατά του Ιράν;

"Το Ιράν έχει προχωρήσει τις εργασίες για ανάπτυξη ατομικών όπλων". Με αυτή την διαπίστωση η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ), εξέφρασε την «βαθιά και εντεινόμενη ανησυχία» σε ψήφισμά της για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Προηγήθηκε η διαπίστωση της υπηρεσίας του ΟΗΕ πως φαίνεται Το ψήφισμα υιοθετήθηκε με 32 ψήφους υπέρ, δύο κατά και μια αποχή.


Σε μια πρώτη αντίδραση, η Τεχεράνη διεμήνυσε πως το ψήφισμα αυτό ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τη χώρα να συνεχίσει το πρόγραμμά της. Ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε από την πλευρά του την απόφαση της ΙΑΕΑ, τονίζοντας πως θα διατηρήσει την πίεση για να σεβαστεί η Τεχεράνη τις υποχρεώσεις της.

Διάχυτες είναι οι πληροφόρίες ότι αυτή την φορά όντως ετοιμάζεται κτύπημα κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων με την παραλαβή ειδικών όπλων καταστροφής υπόγειων εγκαταστάσεων ακόμα και σε βάθος 50 μέτρων από την επιφάνεια της γης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για "ειδικές" ασκήσεις αμερικανκών και βρετανικών αεροσκαφών κρούσης. Ήδη πηγές από την USAF αναφέρουν ότι "Αεροσκάφη Β-2 ασκούνται σε καταστροφή υπόγειων εγκαταστάσεων στην έρημο της Νεβάδα"


Πηγή defencenet.gr0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός