Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Νοεμβρίου 2011

Έχετε xοληστερίνη πίεση ζάχαρο;Βάλτε τα κάστανα στη διατροφή σας!


Οι ευεργετικές τους ιδιότητες προστατεύουν τον οργανισμό Τώρα που τα κάστανα έχουν την τιμητική τους, είναι μια καλή ευκαιρία να τα εντάξετε στο διατροφολόγιό σας. Πρόκειται για έναν καρπό με πλούσια διατροφική αξία, ελάχιστες θερμίδες και υπέροχη γεύση.





Οι βιταμίνες που περιέχονται στα κάστανα βοηθούν στην τόνωση του νευρικού συστήματος αλλά και στην ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος. Μάλιστα, η ποσότητα πρωτεΐνης που περιέχεται σε μια ποσότητα κάστανα είναι αντίστοιχη με του αυγού, αν λοιπόν δεν τρώτε αυγό, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση.

Επιπλέον, όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα πίεσης ή ζαχάρου, ξεκινήστε αμέσως να τρώτε κάστανα, αφού έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την πίεση και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Τέλος, ταιριάζει σε πολλές συνταγές, γλυκές και αλμυρές, δίνοντας εξαιρετική γεύση και θρεπτικά συστατικά, χωρίς πολλές θερμίδες. Οι χορτοφάγοι μπορείτε να λάβετε πολλά συστατικά που περιλαμβάνονται στο κρέας από τα κάστανα, όπως πρωτεΐνη και ιχνοστοιχεία.




www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός