Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Νοεμβρίου 2011

Πιο εύκολο να εξαπατηθούν οι άνδρες στο Facebook


Έρευνα που διεξήχθη σε ΗΠΑ και Βρετανία, απέδειξε ότι οι άντρες την «πατάνε» πιο εύκολα από ό,τι οι γυναίκες σε απατές στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook.




Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πιο προσεκτικές σε ό,τι αφορά την διαφύλαξη των προσωπικών τους στοιχείων, αλλά και σε έναν άλλο παράγοντα...

Την μελέτη διεξήγαγε η εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Bitdefender, η οποία αποφάνθηκε ότι οι άντρες είναι πιο δεκτικοί στο να «θαμπωθούν» από μία όμορφη παρουσία που θα τους προσθέσει ως φίλο.

Έτσι, μόλις δεχθούν να γίνουν φίλοι, τότε απλόχερα προσφέρουν τις προσωπικές τους πληροφορίες, αφήνοντας τον εαυτό τους εκτεθειμένο.

Μελετώντας την συμπεριφορά 1.614 αντρών και γυναικών σε Αγγλία και Αμερική, αποκαλύφθηκε ότι οι άντρες ήταν πιο πιθανό να αποδεχθούν φιλίες, να κοινοποιήσουν την τοποθεσία τους, να αγνοήσουν τις ρυθμίσεις απορρήτου, να αφήσουν το λογαριασμό τους ανοιχτό για όλους και να μη διαβάσουν την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων οποιασδήποτε σελίδας κοινωνικού περιεχομένου.

Διαφορές υπήρξαν και σε ό,τι αφορά τις ενέργειας στις οποίες προέβαιναν σχετικά με τους άλλους χρήστες του διαδικτύου. Η μελέτη έδειξε ότι το 64.2% των γυναικών απέρριπταν τα αιτήματα φιλίας από αγνώστους, ενώ μόλις το 55.4% των αντρών έκανε το ίδιο.

Επιπλέον, οι Αμερικανοί φάνηκαν πιο ριψοκίνδυνοι από ότι οι Βρετανοί στη διαδικτυακή κοινωνική συμπεριφορά τους.




www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός