Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Φεβρουαρίου 2014

Τα «τυφλά σημεία» που δεν προσέχει ένας άντρας στην εμφάνισή του...

Όπως και στους καθρέπτες του αυτοκινήτου, έτσι και στην εμφάνισή σου υπάρχουν «τυφλά σημεία» που δεν προσέχεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τα προσέξει και η κοπέλα στο ραντεβού σας.


Ρωτήσαμε πάνω από 1.000 γυναίκες για να φτιάξουμε μία λίστα με τις λεπτομέρειες που δεν προσέχουν οι άντρες στην εμφάνισή τους. Διάβασέ την και μαζί τις συμβουλές για να περνάς πάντα το τσεκάρισμά της.

Μαλλιά: Με την πλάτη στον καθρέπτη
Τί δεν προσέχεις: Το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου είναι αυτό που προσέχεις και ταυτοχρόνως αυτό που είναι πάντα περιποιημένο - μπορείς να έχεις καρφάκια, χωρίστρα ή ότι άλλο θέλεις να κάνεις με το ζελέ σου. Υπάρχει όμως και το πίσω μέρος του κεφαλιού, όπου επειδή δεν το βλέπεις φαίνεται συχνά απεριποίητο. Τα 3/5 των γυναικών δηλώνουν ότι τα ακατάστατα μαλλιά του άντρα μειώνουν τα επίπεδα της επιθυμίας τους για τη συνέχεια της βραδιάς.
Τί προσέχει αυτή: Ο μαλλιαρός λαιμός είναι ο Νο 1 παράγοντας για να δείχνουν τα μαλλιά σου άσχημα - προδίδει ότι έχεις να επισκεφτείς το κομμωτήριο πάνω από δύο μήνες. «Αυτομάτως δείχνεις αχτένιστος» λέει ο Michael Moreno, στυλίστας από το Chris Chase Salon στη Νέα Υόρκη.
Τί πρέπει να κάνεις: Χρειάζεσαι μία κουρευτική μηχανή, έναν καθρέπτη και τη διάθεση να αφιερώσεις πέντε λεπτά από τον χρόνο σου κάθε εβδομάδα στο κεφάλι σου. Βγάλε το προστατευτικό πλαστικό με τις «σκάλες» μπροστά από τη μηχανή και βρες με τα χέρια σου σε ποιο σημείο του λαιμού σου τελειώνει το τριχωτό της κεφαλής σου. Με το ένα χέρι κράτα προς τα πάνω τα μαλλιά σου και με το άλλο πέρνα την περιοχή του λαιμού με τη μηχανή - οι λεπίδες να είναι οριζόντια με το δέρμα. «Τσέκαρε το αποτέλεσμα στον καθρέπτη και όχι με την αφή» συμβουλεύει ο Moreno.

Πρόσωπο: Σκάψε βαθύτερα
Τί δεν προσέχεις: Το 1/3 των γυναικών υποστηρίζει ότι οι άντρες δεν δίνουν αρκετή σημασία στην καλή εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου τους.
Τί προσέχει αυτή: «Οι πόροι στο πρόσωπο ενός άντρα είναι 25% μεγαλύτεροι από αυτούς της γυναίκας» λέει ο δερματολόγος Kenneth Beer. Αυτό το γεγονός ερμηνεύεται ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ευδιάκριτα τα μαύρα στίγματα στη μύτη σου, ειδικά αν είναι λιπαρή η επιδερμίδα σου.
Τί πρέπει να κάνεις: Τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπό σου δεν είναι βρωμιά. Απλώς είναι η οξειδωτική αντίδραση του λαδιού, που παγιδεύεται μες στον πόρο όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Το θέμα είναι ότι το καθημερινό πλύσιμο του προσώπου δεν είναι αρκετό για να αποφύγεις αυτά τα μαύρα στίγματα. «Τα απλά σαπούνια δεν κάνουν τίποτα» λέει ο Beer και συνεχίζει: «Αντί να χρησιμοποιείς καθημερινά προϊόντα που βασίζονται στο σαλικυλικό οξύ, καθάρισε βαθύτερα το δέρμα σου μία φορά την εβδομάδα με μάσκα πυλού για καθαρισμό».

Αναπνοή: Βούρτσισε τη γλώσσα σου
Τί δεν προσέχεις: Ακόμα κι ελάχιστη κακοσμία στο στόμα σου μπορεί να αποτρέψει πάνω από το 50% των γυναικών να σε φιλήσει.
Τί προσέχει αυτή: Νομίζεις ότι έβαλες ένα Tic Tac στο στόμα και τη γλίτωσες; Έτσι νομίζεις ότι θα νικήσεις τη μυρωδιά του σκόρδου που έρχεται από το στομάχι; Μπορεί εσύ να μην μυρίζεις κάτι, αλλά της γυναικείας μύτης δεν της ξεφεύγει τίποτα. Επιστημονικές ομάδες έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει ότι οι γυναίκες μπορούν να γίνουν πολύ πιο ευαίσθητες σε μυρωδιές σε σχέση με τους άντρες, άρα μπορούν να εντοπίσουν πιο εύκολα την κακοσμία στο στόμα. Η δροσερή αναπνοή είναι απαραίτητη.
Τί πρέπει να κάνεις: Κάνε επίθεση με καθαριστικά στη γλώσσα σου, από την οποία προέρχεται αρκετές φορές μέρος της δυσοσμίας. «Οι περισσότεροι άντρες δεν περιποιούνται τη γλώσσα τους, αλλά μόνο τα δόντια τους» λέει ο χειρούργος οδοντίατρος Kevin Sands και συνεχίζει: «Εκεί όμως είναι που μαζεύονται πολλά βακτήρια». Τώρα είσαι έτοιμος για γαλλικό φιλί.

Οι μεγαλύτεροι σαμποτέρ της εμφάνισής σου:
95% Οχι δροσερή αναπνοή
86% Υπερβολική κολόνια
85% Ενιαία φρύδια
84% Βρώμικα ή μεγάλα νύχια
83% Λεκές στο πουκάμισο

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός