Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Δεκεμβρίου 2010

Μεταμφιέζονται σε Panda για να προσεγγίσουν τα... νεογέννητα!




Προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να προσεγγίσουν τα νεογέννητα μεγάλα πάντα. Έκανα τα... πάντα μέχρι που τελικά ντύθηκαν...πάντα!

Ενα νέο «κόλπο» βρήκαν οι υπεύθυνοι του Εθνικού Πάρκου Γουολόνγκ της Κίνας στα περίχωρα της Σανγκάης για να προσεγγίζουν τα νεογέννητα γιγαντιαία πάντα : την μεταμφίεση! Η αρχή έγινε με ένα μικρό ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών το οποίο εντοπίστηκε να τριγυρνάει χωρίς τη μητέρα του. Ντυμένος με...στολή πάντα ένας ζωολόγος προσέγγισε το ορφανό αρκουδάκι και με απαλές κινήσεις το έβαλε μέσα σε ένα ειδικό κουτί. Το νεογέννητο δεν φοβήθηκε καθόλου, αντιθέτως αφέθηκε στα χέρια του μεταμφιεσμένου επιστήμονα.

reutersreuters
Μεταφέρθηκε σε ένα κτηνιατρείο όπου του έγιναν προληπτικές εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας και τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα: οι ειδικοί θα προσπαθήσουν να το εκπαιδεύσουν να συλλέγει την τροφή του και να επιβιώνει, ό,τι θα του μάθαινε και η χαμένη μητέρα του δηλαδή, προκειμένου όταν γίνει περίπου δύο ετών να μπορέσει να επιστρέψει στο δάσος και να ζήσει για όλη του τη ζωή εκεί.
newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός