Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Δεκεμβρίου 2010

Γέννησε για δεύτερη φορά μέσα σε αυτοκίνητο!




Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Κι όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είναι σύμπτωση αφού μια μητέρα γέννησε για δεύτερη φορά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του συζύγου της.

Η Frantic Faye Lygo καθώς την πήγαινε ο σύζυγός Carl προς το νοσοκομείο για να γεννήσει την έπιασαν οι πόνοι και έσπασαν τα νερά. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει στην οικογένεια.

Ο Rex που γεννήθηκε στο πίσω κάθισμα του Land Rover ζυγίζει 4 κιλά και 280 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Με τον ίδιο… τρόπο είχε γεννηθεί και η 4 ετών σήμερα κόρη του ζευγαριού Scarlet.

H Frantic που είναι μητέρα πέντε παιδιών είπε πως οι ωδίνες των δύο πρώτων της παιδιών διήρκησαν περισσότερες από 42 ώρες ενώ ο Rex και η Scarlet γεννήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

«Το να συμβεί μια φορά ήταν πραγματικά εκπληκτικό αλλά να συμβεί και δεύτερη φορά ξεπερνά κάθε φαντασία. Κάτι τέτοιο δεν περιμένεις να συμβεί ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες όταν άκουσαν το περιστατικό δεν πίστευαν στα αφτιά τους», δήλωσε έκπληκτη η μητέρα.

Συγκλονισμένος και ευτυχισμένος ο πατέρας δήλωσε ότι βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά και όταν γεννήθηκε το παιδί το τύλιξαν σε μια πετσέτα το πήγαν στο νοσοκομείο.

protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός