Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Δεκεμβρίου 2010

Στόλισαν ινδική κάνναβη για τα Χριστούγεννα....

Το...στολισμένο δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης...

Ένα δενδρύλλιο ινδικής καννάβεως ύψους δυο μέτρων και στολισμένο σαν... χριστουγεννιάτικο δέντρο βρήκαν άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της αστυνομίας της Γερμανίας στην μικρή πόλη Μονταμπάουρ, κοντά στο Κόμπλεντζ, στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο και συνέλαβε τον «χίπη» ιδιοκτήτη του, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι ενός «68άρη», αναφορά όχι ηλικιακή, αλλά σε παλαιούς φοιτητές και εργάτες που το 1968 είχαν λάβει μέρος σε διαδηλώσεις στη Γερμανία. Εκείνος «λιγότερο ή περισσότερο οικειοθελώς» τους παρέδωσε 150 γραμμάρια μαριχουάνας. Στη συνέχεια η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκε μπροστά στο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο δένδρο. «Ενας χίπης γιορτάζει τα Χριστούγεννα πολύ... διαφορετικά», ανέφερε η σχετική έκθεση της αστυνομίας. Μάλιστα ο αστυνομικός που την συνέταξε έβαλε και τίτλο «All you need is love», μια και χθες ήταν και η 30ή επέτειος από τη δολοφονία του Τζον Λέννον!
 
Πηγή:kramablog

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός